FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CSMS IAȘI 1-2

Stoichiță știe ce-i lipsește Petrolului pentru a reveni o forță: "O să vorbesc cu ei" + Reacția jucătorilor de la vestiare

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 octombrie 2015 22:40

Mihai Stoichiță a pierdut la debutul pe banca Petrolului, scor 1-2 cu CSMS Iași, însă nu-și pierde speranța că va redresa formația "găzară".

"E o lipsă de motivație la echipă. O să vorbesc cu ei. O să încercăm să reparăm ce e de reparat. Improvizez pe fiecare post, asta e. Băieții ajung foarte greu la finalizare. N-am putut să fim la nivelul Iașiului. Am avut un joc de angajament în care adversarii noștri au fost net superiori. În duelurile de unu contra unu se vede ce joci. Faza la care am marcat am lucrat-o la antrenament. Trebuie să ne agățăm de etapele următoare", a spus Stoichiță la Digisport.

"Avem probleme și în apărare și în atac. Toată echipa e de vină. Sîntem supărați. Am pierdut și punctul pe care credeam că-l vom obține. Mie nu-mi vine să cred ce ni se poate întîmpla. Simt o foarte, foarte mare supărare. Colegilor mei le-au dat lacrimile la vestiar" Dacian Varga

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  01 Noiembrie 2015, 14:02

Se zice pentru a reDEveni o forță ... La Spiru vă învață ungurește ?

cocojambo1
cocojambo1  •  01 Noiembrie 2015, 03:57

Imi place comentariul lui Varga dar la primul gol al iasiului Varga are parte din vina. Din marcajul lui s a scapat si dupa el a stat relaxat la pas. Daca vorbesti de concentrare in joc nu tratezi fazele de joc in felul acela. Normal ca fara presiune executiile pot fi perfecte, ca si cea de la primul gol. Toti joaca in dorul leli. Jucatori la final de cariera, jucatori tineri fara valoare, fara motivatie si resemnati.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close