FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 20:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Stoichiţă ştie cum poate să învingă în Giuleşti: "Îi dominăm fizic!"

Romeo Surdu, Surdu, Steaua
Romeo Surdu, Surdu, Steaua

Articol de , - Publicat joi, 15 aprilie 2010 00:00

Steliştii cred că vor cîştiga în Giuleşti datorită pregătirii proaste a rapidiştilor. Roş-albaştrii au creionat deja strategia pentru confruntarea de duminică, din Giuleşti

Steaua vrea să aştepte repriza a doua ca s-o bată pe Rapid. Stoichiţă şi-a atenţionat echipa că rivalii sînt extrem de periculoşi în primele 45 de minute, dar devin victime sigure în partea a doua a meciului! "Aveţi mare grijă să nu primim gol pînă la pauză! Veţi vedea că în repriza secundă o să jucăm singuri! Dacă avem răbdare şi nu riscăm în start, e imposibil să nu cîştigăm duminică!", le-a spus antrenorul.

Weekend-ul trecut îi face optimişti
Roş-albaştrii au căpătat încredere că pot face diferenţa în derby graţie rezistenţei superioare după ce au procedat la fel şi contra lui Poli Iaşi. Moldovenii au condus în Ghencea cu 1-0, dar au fost învinşi, 1-2, după ce au pierdut, pe parcursul jocului, doi jucători din cauza crampelor musculare. Rapid a arătat la fel în runda precedentă. Vişiniii au făcut un prim mitan excelent la Cluj, împotriva lui CFR, au ratat ocazii importante, dar au cedat complet în ultimele 45 de minute, în care au fost dominaţi şi au primit golul cu care ardelenii au învins.

Zmei în prima repriză
Dacă meciurile ar dura doar 45 de minute, giuleştenii s-ar pregăti de Liga Campionilor acum! Trupa din Grant e pe primul loc în Liga I în clasamentul realizat după rezultatele la pauză, cu 50 de puncte. În clasamentul general, cel care contează, Costin Lazăr şi colegii lui sînt abia pe poziţia a şaptea. Statistica arată că Rapid a pierdut în total 8 puncte între minutele 46 şi 90.

CIFRELE SUSŢIN IDEEA LUI "LIPPI"
12 goluri a primit Rapid în prima repriză. În partea a doua, giuleştenii au încasat 21 de goluri

12 e locul ocupat de Steaua în clasamentul făcut după rezultatele la pauză ale meciurilor. Roş-albaştrii ar fi avut cu 21 de puncte mai puţin dacă partidele ar fi durat doar 45 de minute

6 goluri a înscris Steaua în deplasare în primele 45 de minute ale meciurilor. În repriza a doua, roş-albaştrii au marcat un număr dublu de goluri

"Mi-am dat seama că s-a greşit pregătirea în iarnă. La Cluj am fost remarcabili în prima parte, dar n-am mai contat în repriza a doua. Andone n-are vină!"
George Copos, patron Rapid

"Preparatorul meu fizic, Ionel Colonel, e un om cu o înaltă calificare, care îşi face bine treaba"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

Dau goluri, dar şi iau
Pe teren propriu, Rapid e ermetică în primele 45 de minute, dar cedează în a doua parte a meciurilor. În clasamentul după primul mitan, vişiniii au un golaveraj 11-4, în partidele disputate în Giuleşti. La general, situaţia se schimbă radical: au 25 de goluri înscrise şi 16 primite. Deci au încasat de patru ori mai mult între minutele 46 şi 90!

Kapetanos e specialistul finalurilor
Steaua dă lovitura în repriza a doua, de obicei, graţie lui Pantelis Kapetanos. Grecul, 17 goluri în toate competiţiile în actuala stagiune, a punctat de 10 ori în mitanul secund. Cinci dintre goluri le-a marcat în ultimul sfert de oră al meciurilor!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  15 Aprilie 2010, 14:37
Postat de aureltg pe 15 Aprilie 2010, 14:11

cu toate ca nu judec oamenii dupa locul nasterii sau al rezidentei, nu sunt foarte sigur ca nu-ti dau dreptate! steaua ar trebui lasata de celelalte echipe bucurestene sa ia titlul. dar daca era dinamo in fata, noi am fi lasat-o? nemaivorbind de faptul ca ei ne-au cam batut!

ba,da cite nume ti-ai tras,ce faci iti scrii tie insusi sundancekid,ai luat-o razna rau,mai lasa si pe altii sa scrie,ce naiba,dupa pe alte siteuri despre animale ca acolo e de tine,esti penibil,se vede ca esti dinamovist,numai ei sunt obisnuiti sa se faca de ris peste tot.de ce nu iti pui si un nume de fata poate asa te vor crede ceilalti.FORZA STEAUA.

 •  15 Aprilie 2010, 14:33
Postat de corneliu90 pe 15 Aprilie 2010, 14:03

Subscriu, echipele din Bucuresti si-au dat peste picioare datorita unor orgolii prostesti facand jocurile echipelor din provincie,iar fanii echipelor din provincie demonizeaza Bucurestiul. Provincia se ajuta intre ei iar echipele din Bucuresti se urasc,asta trb sa inceteze,Steaua ,Dinamo si Rapid trb sa fie rivali doar la meciurile directe ,in rest trb sa ne ajutam asa cum se ajuta si provincia.HAI Dinamo,Rapid si STEAUA BUCURESTI !

FI CORECT PASARICA RARA si nu iti tot schimba numele ca devi penibil sundancekid,nimeni nu e de acord cu tine,ai ciuda pe steaua de aceea vrei unire,ai vazut ca dinamo nu reprezinta nimic,oricum steaua e steaua nu o poti compara cu dinamo,e prea mare diferenta.forza steaua doar atit.jos catelusi habar nu au de fotbal,mai mare rusinea sa ii bata clujul in 10.

 •  15 Aprilie 2010, 14:28
Postat de sundancekid pe 15 Aprilie 2010, 13:10

BUCURESTENI FITI UNITI, TZZARANII MIXATI DIN ARDEAL NE I.NJURA DE MAMA SI DE TATA TOATA ZIUA PE SITE-RILE BUCURESTENE !! NE FAC IN TOATE FELURILE !! APARATI-VA DE TZZARANI..FITI UNITI !!! LASATI STEAUA SA CISTIGE CAMPIONATUL..NU UNGURII CARE NE INJURA PE NOI SI PARINTII SI COPII NOSTRII !!! HAI STEAUA !! HAI RAPID !! HAI DINAMO BUCURESTI !!

aici erai,te-am tot cautat pe siteuri,pasare rara ce esti.acum imi place de tine ca ai spus sa cistige steaua campionatul,iti iert toate pacatele tale.vad ca tia venit un pic mintea la cap,oricum nu ai prea multa dar macar vad ca acum ti cu steaua,ti-au dat seama si tu ca si jucatori de la dinamo ca steaua e numai una,e singura care poate salva bucurestiul,ca cu dinamo mam lamurit.bravo pasarica rara ce esti.FORZA STEAUA CAMPIONII.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează