FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Stoichiţă: "Vreau să fac Astra o echipă mare şi puternică!"

Articol de - Publicat luni, 14 iunie 2010 00:00

Mihai Stoichiţă a semnat un contract pe doi ani cu gruparea prahoveană şi are ca obiectiv un loc în cupele europene.

 

"Conducerea este mai exuberantă şi consideră că puteam ajunge din primul sezon în Europa League, dar eu m-aş mulţumi şi cu locul 8. Cred că abia în al doilea an al contractului vom putea ajunge în cupele europene. Vreau o echipă competitivă care să nu mai trăiască cu teama de retrogradare. Va fi o certitudine a primului eşalon şi trebuie să aibă aspiraţii mari!", a spus tehnicianul.

Stoichiţă îşi propune să transforme Astra într-o formaţie de temut din provincie. "Granzii provinciei sînt constanţi în evoluţii în ultimii ani şi au căpătat valoare. Vreau ca şi Astra să devină o echipă puternică, cu ambişii mari. Vom face achiziţii, dar vom aduce doar jucătorii de care avem nevoie. Mă gîndesc la Jelev, dar vor veni mai mulţi jucători. Vom miza pe străini, vedete în campionatele lor, pentru a ne îndeplini obiectivele. Vreau să termin cu suferinţa acestei echipe şi să oferim bucurie fanilor", a spus Stoichiţă. 

Stoichiţă şi-a anunţat şi primii colaboratori: Radu Paligora, fostul medic al Stelei, şi Leo Toader, care se va ocupa de pregătirea portarilor.

Tehnicianul îşi caută un apartament în Ploieşti pentru a fi aproape de echipă în permanenţă.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Iunie 2010, 17:23

steaua de ce nai facuto mare? mare antrenor te dadeai cand erai invitat la horia ivanovici in eminsiune, si tu si panduru, de dat sfaturi erai cei ami buni aman2, dar cand ati ajuns acolo nu sa vazut nimik, ati stricat tot ce o facut bergodi. , pakat ca nu ai plecat urecheat cum au plecat hagi, munteanu , etc...iti meriti soarta MURINHO

Vezi toate comentariile (1)
Comentează