FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Străinii lui Dinamo au plecat în vacanță! Anunțul făcut de Palici + ce au zis Busuladzici și Marici

Articol de GSP - Publicat luni, 22 mai 2017 15:59

Străinii lui Dinamo au plecat în vacanță după ce au reușit să câștige alături de echipa lor Cupa Ligii României în finala cu ACS Poli Timișoara, scor 2-0. 

Luka Marici, Azer Busuladzici și Antun Palici au vorbit despre sezonul tocmai încheiat, dar și despre viitorul la formația din "Ștefan cel Mare"

CE A ZIS MARICI:

"A fost un final bun de sezon. Am câștigat un trofeu, a fost important pentru noi, din păcate am pierdut titlul, dar pot să spun că a fost un final grozav. Planul meu e să plec în vacanță, să mă odihnesc și după vom vedea. Mai am contract încă un an, așa că pot să mă odihnesc în vacanță și apoi vom vedea la începutul sezonului viitor", a declarat Luka Marici pentru TV Dolce Sport. 

CE A ZIS BUSULADZICI:

"Palic este un tip foarte bun și un fotbalist foarte bun. Nemec trebuie să vedem și el dacă va rămâne sau nu. Eu vreau să rămână, cum îmi doresc să rămână și Palic, pentru că este un om extraordinar, un fotbalist extraordinar. A făcut multe pentru echipa asta și este și căpitanul nostru" , a spus Azer Busuladzici.

CE A ZIS PALICI:

"Urmează să iau o decizie importantă pentru mine. Vom vedea ce situație va fi, ce jucători vor rămâne sau care vor pleca. După asta, vom ști ce să spunem. Cum am spus și anul trecut, depinde. Acest sezon, în septembrie, am pierdut doi jucători importanți. Și în iarnă alți trei jucători importanți. Să spunem că a fost o schimbare mare pentru noi, acum am reușit să scoatem niște rezultate bune până la final, dar vom vedea pentru sezonul viitor", a declarat Antun Palici.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nicse
nicse  •  22 Mai 2017, 19:57
Postat de John Milne pe 22 Mai 2017, 17:37

Cu salariul primit de la zugrav mai departe de Sovata nu au ajuns .

ti-a ramas intiparit in neuron locul nasterii...

sadiku
sadiku  •  22 Mai 2017, 19:02
Postat de John Milne pe 22 Mai 2017, 17:37

Cu salariul primit de la zugrav mai departe de Sovata nu au ajuns .

ce treaba ai si tu in america ....de ce te-ai dus ioane in america cand tu stai non stop pe gsp ????

babahuda
babahuda  •  22 Mai 2017, 18:02

CARACTER FRUMOS ..IN VIATA NU CONTEAZA NUMAI BANII .... “Voi veni la reunirea echipei, pe 11 iunie, normal, și sunt șanse să-mi prelun – gesc acordul. M-am adaptat foarte bine la Dinamo, am încheiat două sezoane frumoase, eu sunt un tip stabil și mă simt extraordinar la meciurile la care avem tribunele pline. Nu mă gândesc la câteva mii de euro în plus dacă e pentru un transfer, importantă e stabilitatea, ca să poţi construi ceva. Dar ca să poţi construi cu adevărat”, a spus Palic pentru GSP. -

Vezi toate comentariile (4)
Comentează