FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Străinii pot bate recorduri la FCSB! Doi dintre jucători se află în fața unor performanțe istorice

Articol de , - Publicat marti, 17 iulie 2018 09:38

În urmă cu doi ani, Momcilovic venea de la Pandurii la FCSB, iar din acel moment a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei.

Folosit fundaș stânga de toți antrenorii care s-au perindat pe la echipă, în ultimul sezon Marko a fost "forțat" de Nicolae Dică și pe postul de fundaș central, unde s-a descurcat foarte bine, iar în ultimii ani a prins constant Top 5 al celor mai buni fotbaliști din Liga 1, după indexul InStat.

Acum, sârbul se află în fața unui nou sezon în tricoul FCSB și poate bifa o bornă istorică pentru el, dar și pentru echipa sa. Momci ocupă, momentan, locul 4 în topul meciurilor jucate de străini pentru steliști în prima ligă, cu 68 de prezențe! Lider e portarul Robinson Zapata, 85 de partide, urmat de Fernando Varela (82) și Pantelis Kapetanos (73).

Și Harlem Gnohere poate bifa un record important la roș-albaștri. Golgeterul Ligii 1 în sezonul trecut, la egalitate cu George Țucudean, 15 goluri, cel mai bun jucător străin din 2017, în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor, are nevoie de 11 goluri în noul sezon pentru a deveni cel mai bun marcator străin în Liga 1 din istoria echipei. Lider la zi e grecul Pantelis Kapetanos, cu 30 de reușite, urmat de "Bizon", cu 20 de goluri.

1.000.000 €era cota de piață a lui Momcilovici în momentul în care a ajuns de la Pandurii la FCSB, acum el valorează cu 300.000 de euro mai mult

Cum va arăta FCSB în noul sezon: Bălgrădean - Benzar, Planici, Bălașa, Momcilovici - Qaka, Pintilii, Moruțan - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează