FOTBAL  »  Superliga  »  MIOVENI - RAPID 1-2

Strategie sau lipsă de profesionalism? » Zotta şi Lucescu s-au plîns că nu vor putea conta pe Pancu în meciul cu Steaua

Sezonul trecut, în Ghencea, Pancu a marcat unicul gol al meciului, aducînd victoria Rapidului
Sezonul trecut, în Ghencea, Pancu a marcat unicul gol al meciului, aducînd victoria Rapidului

Articol de - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 22 aprilie 2012 20:42

Zotta şi Lucescu junior s-au plîns că Pancu e suspendat cu Steaua, însă atacantul are drept de joc.

La finalul meciului de la Mioveni, atît Răzvan Lucescu, cît şi preşedintele Constantin Zotta au declarat că Daniel Pancu (34 de ani) nu are drept de joc cu Steaua, după ce văzuse cartonaş galben împotriva argeşenilor. Totuşi, confrom site-ul oficial al LPF, atacantul a bifat doar al 5-lea "galben" al sezonului şi va putea evolua duminică, împotriva rivalilor din Ghencea, lucru pe care l-a susţinut chiar şi Pancone: "Eu nu ştiu să fiu suspendat, dar cei din conducere cunosc mai bine situaţia cartonaşelor".

Astfel, fie alb-vişiniii au vrut să-l păcălească pe Stoichiţă, situaţie puţin probabilă, fie au încurcat jucătorii! Cei drept, Pancu a mai văzut două avertismente în turul sezonului, la meciul cu Chiajna, însă acestea nu mai sînt contabilizate, considerîndu-se că fiind eliminat, a fost deja pedepsit.

"Din nefericire nu ne vom putea baza pe Pancu la meciul cu Steaua, el mereu a făcut meciuri bune împotriva roş-albaştrilor" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

"E mai puţin important că nu va putea evolua Pancu. Trebuia să cîştigăm la Mioveni cu orice preţ, am făcut-o, acum voi găsi o formulă şi pentru meciul cu Steaua" (Răzvan Lucescu, antrenor Rapid)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
catzulinho
catzulinho  •  23 Aprilie 2012, 13:44

Tipic romanesc, nu gspesc :)), sa cauti raul in orice afirmatie, erau si ei (razvan si zotta) obositi, lipsiti de energie dupa Mioveni si au facut o greseala. Nooo ca trebuie sa fii fost ceva, o strategie auzi :)), sau sunt ei niste necunoscatori si nu stiu regulamentul si nu tin evidenta. In loc de articole despre conducerile cluburilor Rapid si Steaua, pana duminica mai bine ati face niste articole frumoase despre dueluri de-a lungul anilor, statistici, chiar si incidente si probleme, ca sa fie mai gspesc ;) :)))

guineeapig
guineeapig  •  23 Aprilie 2012, 09:38

Toate articolele sunt slugarnice, inepte si cu greseli gramaticale. Conteaza doar "click-urile" nu si prosteala permanenta la care suntem supusi cand intram pe JeSePe-Becali .ro sau TV. Dupa meciul 5toaia - Vaslui, Grigoroiu, presul ciobanului, se vaita ca nu are nimeni ceva de reprosat arbitrajului si nu are subiect de discutie. Slugi obosite!

ciontescueduard
ciontescueduard  •  23 Aprilie 2012, 09:23

"Astfel, fie alb-vişiniii au vrut să-l păcălească pe Stoichiţă, situaţie puţin probabilă, fie au încurcat jucătorii! Cei drept, Pancu a mai văzut două avertismente în turul sezonului, la meciul cu Chiajna, însă acestea nu mai sînt contabilizate, considerîndu-se că fiind eliminat, a fost deja pedepsit." Vai de capul ziaristului prostelist care a scris aceasta mizerie de articol...o stire cu un subiect de toata jena,in special in acest pasaj,si in plus,o greseala gramaticala flagranta despre care nu cred ca este doar o simpla intamplare... halal

Vezi toate comentariile (3)
Comentează