FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 0-2

Strătilă, inamicul public numărul 1 al Stelei şi al lui Gigi Becali! "Măcelarule, eşti un criminal" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 10:11

Steaua a cîştigat şi derby-ul de aseară cu Dinamo, dar partida a fost umbrită de intrarea violentă a lui Strătilă asupra lui Chiricheş. Stelistul nu a mai putut continua partida.

Imediat după meci, roş-albaştrii l-au acuzat dur pe mijlocaşul dinamovist. Gigi Becali a fost primul care l-a atacat, chiar dacă a încercat să rămînă calm: "Ce sa mai zic de el? Nu stiţi cum e? Îl ştie toată lumea. Atît îl duce capul pe el, nu ai ce să-i faci. Hai că nu mai zic nimic că fac păcate. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat minte, nu m-a făcut fraier", a spus Becali la Digisport.

După meci, aflînd de faptul că accidentarea lui Chiricheş e gravă, mai multe persoane din staff-ul Stelei au sărit să-l bată pe Strătilă. Secundul Toni Petrea a dat să intre în vestiarul lui Dinamo, dar a fost oprit cu greu de stewarzi. "Băi, măcelarule, eşti un criminal", i-a strigat secundul lui Reghecampf fotbalistului lui Dinamo.

Chiricheş ar fi putut pleca în această vară, mai multe formaţii puternice fiind interesate să-l cumpere pe fundaşul central.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
alynpana
alynpana  •  12 Mai 2013, 19:45
Postat de leonv pe 11 Mai 2013, 19:27

Da ne-a privat de meciuri penibile care le fac oile la echipa nationala este greu fara pishatul galben la echipa nationala in rest asta va fi soarta celor dopati chimic .

Tu vorbesti din punctul tau de vedere,iar punctul de vedere pe care il ai tu e din partea opusa a realitatii,mai ales ca esti dinamovist. Eu sunt in afara taberelor ,deci incerc sa fiu impartial si realist...insa daca te gandesti la Chiriches ca la un om,o persoana,un serumano sau cum vrei tu,iti vei da seama cat de egoist gandesti. In alta ordine de idei daca steaua folosea substante ca pishatu galben cum le numesti tu,ajax si chelsea descopereau asta,sa fii tu sigur,elimin sistemul din romania...iar ca asta le e soarta bla,bla,bla...ai grija sa nu cazi in groapa sapata de dinamovistii tai. S-a vazut din elicopter intentiile dinamovistilor,inca din startul partidei.

ultras_gicu
ultras_gicu  •  12 Mai 2013, 11:47
Postat de goggu pe 11 Mai 2013, 18:30

Daca il vad pe Stratila pe strada ii rup amandoua mainile si amandoua picioarele

unde te crezi gibonule ?

vldc
vldc  •  12 Mai 2013, 09:51

Adevarati mercenari sunt STELISTI. Lacatus care ia rupt piciorul lui Ardelean FCM BACAU si Gardos care ia rupt piciorul lui Bacila Panduri Tg Jiu. Un alt camicaze e Tanase care si-a accidentat coichiperul

Vezi toate comentariile (60)
Comentează