FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strătilă la cuţit » Mijlocaşul se va opera şi va rata startul sezonului

Strătilă a ratat şi o parte din retur, tot din cauza unei accidentări
Strătilă a ratat şi o parte din retur, tot din cauza unei accidentări

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 iulie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 iulie 2012 20:00

Mijlocaşul dreapta s-a accidentat la genunchi la unul dintre antrenamente şi, cel mai probabil, va fi operat în ţară.

Dario Bonetti nu se va putea baza pentru începutul de sezon pe Sorin Strătilă. Mijlocaşul de 25 de ani s-a accidentat la genunchiul drept la unul dintre antrenamente, iar de două zile nu se mai poate antrena.

Deşi se credea iniţial că Sorin are tendinită, acesta este suspect de ciupitură de menisc. Luni, cînd echipa va reveni în ţară, Strătilă va face un RMN pentru a vedea cît de gravă este accidentarea, însă primele semne sînt că el va trebui operat.

În aceste condiţii, fostul jucător al Astrei va fi nevoit să ia o pauză de două luni de zile, urmînd să piardă Supercupa României şi debutul în Liga 1. Pentru postul de mijlocaş dreapta, Bonetti se mai poate baza pe Cosmin Matei, Alexandru Curtean sau Laurenţiu Rus.

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Tendeng a plecat
Ieri, mijlocaşul senegalez Paul Tendeng a părăsit cantonamentul dinamoviştilor din Austria. Fotbalistul de 20 de ani a plecat în ţara natală pentru a-şi rezolva problemele contractuale cu Casa Sport, club de care aparţine. Dacă va reuşi să devină liber de contract, Tendeng va semna cu roş-albii un contract valabil pe cinci sezoane.

"Mai am nevoie de transferuri!"
Dario Bonetti e nemulţumit de rezultatele din partidele de verificare, însă e sigur că Dinamo se poate bate la titlu. "Într-un campionat în care nici celelalte echipe nu sînt fenomenale, avem şansele noastre la titlu şi bineînţeles că ne gîndim să cîştigăm campionatul. Mai întîi avem Supercupa cu CFR pe care trebuie să o cîştigăm. Vor mai veni jucători, vom mai face transferuri", a spus antrenorul italian.

Bonetti asaltat de arabi!
Ieri, Dario Bonetti s-a relaxat alături de staff-ul său, urcînd cu telecabina pe muntele din Leogang. Italianul a fost reperat de un grup de femei din ţările arabe, care l-au asaltat cu pozele. "Dar cine este omul ăsta?", au întrebat fetele, care au continuat: "Noi mergem săptămîna viitoare la Milano!". "Ce Milano, e mai frumos la Bucureşti! Dar pînă atunci dau o petrecere la hotel, nu vreţi să veniţi?", s-a amuzat italianul.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mateiserban
mateiserban  •  06 Iulie 2012, 13:56

mie imi place cum joaca. cred totusi ca ar fi mai bun fundas dreapta decat mijlocas cum il tot baga

saviola2_8
saviola2_8  •  06 Iulie 2012, 12:41

nu ma bucur ca s-a accidenatt un jucator, Doamne fereste! cred totusi ca pentru dinamo faptul ca stratila nu va putea juca este un lucru benefic, omu este pur si simplu anti-talent.

snae13
snae13  •  06 Iulie 2012, 10:53

ala de sus nu doarme.........acum 2 ani cind a batut astra la brasov domnul stratila ne-a dat la m....e tuturor celor de la tribuna 2 .......oare dc? ca era el scula si facea ce dorea.........lasa ca acum sta el in tribuna si poate o ia el.............sincer ma bucur si sper sa stea vreo 6 luni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează