FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA

Strătilă şochează după ce l-a lovit pe Chiricheş: "Eee, ei oricum luau vacanţă" :S

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 11 mai 2013 16:27

Sorin Strătilă l-a faultat violent pe Vlad Chiricheş, iar fundaşul Stelei poate lipsi tot anul 2013 dacă se va dovedi că are ruptură de ligamente.

La mai puţin de 24 de ore după meci, Strătilă a oferit primele reacţii după lovitura pe care i-a aplicat-o lui Chiricheş: "Într-adevăr m-am dus tare, m-am dus să pun capac pe minge, dar m-am aruncat, nu am apăsat pe genunchi ca să-i rup piciorul. N-aţi văzut cum mă răsucesc? Tot sînt făcut criminal, dar eu de patru ani n-am lovit pe nimeni. Am luat trei cartonaşe galbene în patru ani, dar tot eu sînt cel atacat. Nea Cornel Dinu m-a făcut criminal", a spus Strătilă pentru Digisport.

Strătilă este deranjat că nimeni nu vorbeşte despre lovitura asemănătoare a lui Latovlevici: "De ce nimeni nu vorbeşte despre intrarea criminală a lui Latovlevici asupra mea? Eu că am glezna varză, nu mai zice nimeni nimic".

De asemenea, spune că l-a sunat pe Chiricheş să-i ceară scuze după intrare: "L-am sunat, dar nu mi-a răspuns, aşa că i-am transmis un sms în care i-am scris că-mi pare rău. În viaţa mea n-am lovit pe cineva, dar nu e nimic grav la el. Normal că s-a umflat genunchiul, că doar am intrat cu crampoanele, dar nu cred că are piciorul rupt. Băiatul a ieşit pe picioare afară"

Mijlocaşul dinamovist a şocat cînd i s-a transmis că fundaşul Stelei poate lipsi tot anul şi a replicat: "Eeee, oricum, ei luau vacanţă!" :O

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (206)
icesoldier
icesoldier  •  13 Mai 2013, 14:18
Postat de carton pe 12 Mai 2013, 00:11

Facem pariu ca Chiriches nu o sa pateasca absolut nimic?Dinamo se va ocupa de tipul asta daca si voi va veti ocupa de cei 2 cheliosi care au intrat cu talpa in fata.

Bah baiatule, a intra cu talpa in fata e una, a intra intentionat sa rupi piciorul unuia, e altceva! Discutia nu este de cat de grav este de fapt Chiriches ci de cat de urat a intrat Stratila la el. Legat de Lato(care merita rosu), macar si-a cerut scuze imediat dupa faa. Stratila, parca era primul la bataie. Si cate alte intrari de rosu au mai fost? Cred ca macar 2(in tabara dinamovista)!

costel13
costel13  •  12 Mai 2013, 00:30

stratila.....numai un INCULT poate sa spuna asa ceva....dar o sa-i vina si lui randul si o sa ia sa speram mai multa vacanta...IMITATIE DE FOTBALIST....MAI BINE CA TERMINE BANANA CU TOT CU COAJA IN LOC SA VORBEASCA...

carton
carton  •  12 Mai 2013, 00:11
Postat de jilik79 pe 11 Mai 2013, 23:00

sa stea si stratila cat sta Chiriches dar asta cand incepe noul campionat ca in vara unde sa joace in parc??????

Facem pariu ca Chiriches nu o sa pateasca absolut nimic?Dinamo se va ocupa de tipul asta daca si voi va veti ocupa de cei 2 cheliosi care au intrat cu talpa in fata.

Vezi toate comentariile (206)
Comentează