FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 2-2

Jucătorii de la FCSB își pun toate speranțele în FC Botoșani: „Să sperăm că ne ajută. Voi fi fanul lor!”

Darius Olaru, după Sepsi OSK - FCSB 2-2 // foto: captură YouTube @ Look Sport +19   FOTO
Darius Olaru, după Sepsi OSK - FCSB 2-2 // foto: captură YouTube @ Look Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 07:31 / Actualizat luni, 17 mai 2021 10:09

După egalul dintre Sepsi OSK și FCSB, scor 2-2, CFR Cluj poate deveni campioana României cu o victorie marți, la Botoșani. La acel meci, Darius Olaru (23 de ani) și Cătălin Straton (31) îi vor susține pe moldoveni.

Cronica meciului Sepsi - FCSB 2-2

Jucătorii lui Toni Petrea au fost foarte dezamăgiți după pasul greșit făcut la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK. FCSB a fost foarte aproape de înfrângere, Florin Tănase egalând în minutele de prelungire. Darius Olaru, mijlocaș la FCSB, crede că echipa sa nu merita nici măcar un punct. 

Cătălin Straton, în schimb, s-a declarat dezamăgit de faptul că „suntem aproape de a mai rata un an”, dar ambii jucători speră că vor primi o mână de ajutor marți, din partea celor de la FC Botoșani. Dacă FCSB scoate un rezultat mai bun cu CS U Craiova decât o va face CFR cu FC Botoșani în penultima rundă, atunci titlul se va decide în ultima etapă, în Gruia, în meciul dintre CFR și FCSB.

Darius Olaru, după Sepsi OSK - FCSB: „Sperăm să ne ajute Botoșani”

„Cred că nu am făcut un meci bun, eu spun că nu meritam egalul, jocul nostru nu a arătat deloc bine. Am arătat slab din toate punctele de vedere. Acum nu mai suntem la mâna noastră, ci la a Botoșaniului. Sperăm să îi încurce, vedem ce va fi. Este singura soluție ca noi să mai avem speranțe la campionat. Să sperăm că ne ajută cumva Botoșani și vom rămâne la mâna noastră dacă câștigăm meciul cu Craiova.

Campionatul nu s-a jucat în această seară, am pierdut puncte destul de ușor, CFR ne-a egalat în minutul 93, am pierdut puncte și etapa trecută. Nu știu dacă am merita titlul, mi-e greu să vorbesc”, a spus Olaru la Look Sport.

Cătălin Straton: „O să fiu fan Botoșani”

„Nu știu dacă rezultatul este nemeritat, acum, la sfârșit de campionat, nu știu dacă mai e pe meritate și nemeritate. Suntem aproape de a mai rata un an, dar mai sper, mai sunt două etape, încă sperăm, poate va fi bine.

Îmi doream să câștig, nu am câștigat niciodată un campionat, îmi doresc din tot sufletul să câștig și sper ca printr-o minune să mă ajute Dumenzeu să ies și eu campion. Este normal să susții echipa care te poate ajuta, deci și eu la următorul meci o să fiu fan Botoșani. Vreau, nu vreau. Sper să facă un meci bun, lucrurile să fie corecte și care e mai bun să câștige.

La sfârșit de campionat, când se va trage linie, cine va ieși campioană va merita. Va fi campioana României și trebuie respectată”, a spus și Straton. 

Clasament Liga 1: CFR Cluj, la o victorie de titlu

Calcule la titlu. CFR Cluj, favorită în fața FCSB

Pentru a avea un meci cu titlul pe masă în Gruia, în ultima etapă, FCSB trebuie să primească ajutor de la Botoșani. Cum poate deveni FCSB campioană:

  • CFR Cluj să piardă la Botoșani, FCSB să scoată cel puțin un punct cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă
  • CFR Cluj să facă egal la Botoșani, FCSB să câștige cu Craiova. FCSB să câștige meciul direct din ultima etapă.

Programul ultimelor două etape din play-off:

Etapa 9

  • FC Botoșani - CFR Cluj, 18 mai, ora 20:30
  • FCSB - CS Universitatea Craiova, 19 mai, 21:30
  • Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe, 20 mai, ora 20:30

Etapa 10 (urmează să fie stabilită ziua și ora)

  • CFR Cluj - FCSB 
  • CS Universitatea Craiova - Academica Clinceni 
  • Sepsi Sf. Gheorghe - FC Botoșani

VIDEO. Cornel Șfaițer, managerul celor de la Sepsi, după egalul cu FCSB, 2-2

Mai multe știri despre Sepsi - FCSB 2-2: 

Toni Petrea, iritat: „Dacă patronul a spus asta, de ce mă mai întrebați pe mine?”

Acționarul lui CFR a intrat în direct după Sepsi - FCSB 2-2: „Nu mă așteptam să se prezinte atât de rău!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
remarque
remarque  •  17 Mai 2021, 14:04
Postat de Cristi Sorin pe 17 Mai 2021, 11:25

FCSB a luat doar Cupa Romaniei in ultimii ani si l-a vandut pe Man cu o suma frumoasa.Pntru a vinde un juctor e nevoie doar de un impresar smecher si de cateva evolutii bune a jucatoului respectiv..

aha. Si pe Tanase de ce nu-l vinde? Dar pe Olaru? Sau pe Dobrin Popescu? Pe Morutan? Pe Coman? Ca astia au avut evolutii comparabile cu Man si nu au castigat nici ei trofee. Impresar exista, de ce nu i-a vandut? Ar fi refuzat 10 milioane pentru oricare dintre ei?

aurelianionut
aurelianionut  •  17 Mai 2021, 12:35

Nu va mai certati:)..Vorbiti numai de Botosani da'' Craiova nu mai e pe aici?:))))Nimic de craioveni,care au scos oile din ghete la Craiova...FCSB nu scoate mai mult de un egal cu echipa din Banie...sa-si bage unghia-n gat nesimtitii de la Botosani..Ciudat e ca nimeni nu vede declaratiile parameciului de Becali...Comisiile stau pitulate cand ordona Becali.pfff..Cum naiba sa sustii o asemenea echipa?Sa sustii o afacere care tie nu-ti aduce absolut nimic,sa stai in peluza si sa iti ordone unul cu 6 ani de parnaie..pff...Daca ineficientul asta de Becali are familie,sa lase echipa si sa stea cu familia

armion
armion  •  17 Mai 2021, 12:17

Dacă ești fanul lor, sigur câștigă! Dacă CFR joacă cum a jucat cu Craiova,calcă capra de la Botoșani pe liniile de cale ferată.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close