FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Strigătul unui antrenor din Liga 1: „Prea multă panică și manipulare!”

Articol de GSP - Publicat joi, 21 mai 2020 15:11

Cluburile din Liga 1 au revenit la antrenamente, toate desfășurate sub lupa autorităților, care obligă formațiile să respecte reguli stricte. Leo Grozavu, antrenor la Sepsi, speră ca situația să se mai relaxeze de la 1 iunie.

Antrenorii din fotbal au trebuit să schimbe din mers, să caute să-și updateze cunoștințele și să se adapteze la situația actuală. Leo Grozavu, tehnician la Sepsi, a povestit cum decurg lucrurile în cantonamentul covăsnenilor.

"Avem nevoie de amicale"

"Ne adaptăm cum putem, ce să facem. Din păcate, mare problemă e că nu putem juca amicale. O să fie jale mare dacă nu ne vor lăsa să avem măcar unul sau două jocuri până reîncepem competiția. O să fie un campionat vai mama lui!", a spus tehnicianul de 52 de ani, care face un apel către autorități și își argumentează cerința. 

"N-am să înțeleg unele lucruri. Cu mâncarea la caserolă, cu restricțiile astea. Păi oamenii ăștia de stau acum izolați au stat izolați și acasă. Au copii, nu puteau risca. Toți suntem testați de 2-3 ori. Păi dacă tot stăm izolați, suntem testați, avem grijă, lasă-ne să ne antrenăm cum trebuie. N-avem cum să ne îmbolnăvim dacă nu intrăm în contact cu nimeni. E mult peste ceea ce ar trebui să fie. Prea multă panică și manipulare".

Grozavu: „Am dat copy-paste la un regulament și atât"

Reluarea fotbalului în Germania a devenit etalon pentru toate competițiile care n-au început. Leo Grozavu a apelat și el la prieteni nemți, cărora le-a cerut detalii despre cum s-au aplicat acolo regulile și s-a putut juca, deși țara a fost greu încercată de pandemie: 

„M-am interesat și eu la prieteni din Germania cum s-a început acolo campionatul. A fost o comisie de 4 medici, s-au dus la oameni cu putere de decizie cu temele făcute, și le-au demonstrat de ce trebuie să se joace. Noi n-avem oameni să-și asume decizii, nimeni nu face asta", a spus antrenorul. Grozavu se simte „sufocat" de regulile din România:

„Și cu acel caiet de sarcini aplicat. Păi Germania și Anglia au altă putere, e normal să poată ține totul ad litteram. Pentru noi e aproape imposibil. Păi la noi ce s-a făcut, au luat copy - paste din altă parte și au aplicat la noi. Măi, oameni buni! Noi suntem în România. Nemții își permit, au altă educație, altă economie, sunt state puternice, nu ca România. Ca să nu mai zic că ei, mă refer aici la Spania, Italia, Germania, Anglia, au avut un număr uriaș de cazuri față de noi".

"N-am avut nicio emoție cu începerea campionatului. Dacă au dat drumul alții, e clar că și noi urma să dăm drumul. Le-am zis și băieților să stea liniștiți. Văzuseră și ei la TV și întrebau de ce mai stau izolați aici dacă nu se va juca, dar i-am asigurat că se va juca" 
Leo Grozavu

"Sunt zile în care am stat 8-9 ore pe teren. Am încercat să ne ținem cât am putut de reguli. Să respectăm totul. Dar e diferit, antrenamentele nu prea au legătură cu ce era înainte. A trebuit să ne adaptăm" 
Leo Grozavu, antrenor Sepsi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
tiberiu33
tiberiu33  •  21 Mai 2020, 16:21
Postat de Alice Popa pe 21 Mai 2020, 16:18

Asa e. E un campionat de rasul curcilor. Acum! Ar trebui oprit. Sa se valideze sezonul regulat si sa lase echipele sa se pregateasca pentru sezonul viitor. Daca va veni...

Corect !! Ar fi cea mai buna varianta ...fcsb pe locul 4 hahahahh

3101575123247794
Alice Popa  •  21 Mai 2020, 16:18

Asa e. E un campionat de rasul curcilor. Acum! Ar trebui oprit. Sa se valideze sezonul regulat si sa lase echipele sa se pregateasca pentru sezonul viitor. Daca va veni...

tiberiu33
tiberiu33  •  21 Mai 2020, 16:17

In sfarsit un om destept !! bravo Leo !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează