FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Strigătul unui dublu campion cu FCSB: „Suntem ai nimănui”

Florin Gardoș, 34 de ani, fundaș important din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost invitat la GSP Live în această dimineață și a vorbit, printre altele, despre politica clubului roș-albastru
Florin Gardoș, 34 de ani, fundaș important din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost invitat la GSP Live în această dimineață și a vorbit, printre altele, despre politica clubului roș-albastru

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2023 10:45 / Actualizat marti, 28 martie 2023 12:23

Florin Gardoș, 34 de ani, fundaș important din istoria recentă a celor de la FCSB, a fost invitat la GSP Live în această dimineață și a vorbit, printre altele, despre politica clubului roș-albastru, neinteresat de relația cu fanii, cu mass-media, cu foștii jucători.

Mai întâi, Gardoș și-a adus aminte că, pe vremea când evolua pentru FCSB, 2010-2014, i se reproșa deschiderea față de presă, inclusiv de către managerul Mihai Stoica.

Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!
FCSB
Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!

VIDEO. Florin Gardoș: „Să refuz eu interviurile? N-avem ofițer de presă?”

„Mie mi se reproșa că merg prea mult la interviuri. Cred că și MM mi-a reproșat chestia asta la un moment dat. Și am zis: «Ce să fac eu, să-i refuz eu pe jurnaliști? N-avem ofițer de presă? E treabă mea să refuz?». 

Nu e ca și cum eu îmi doream doar să dau interviuri. Dar eram tânăr, jucam bine, eram convocat la națională, eram un fotbalist de perspectivă și eram dorit la interviuri. Era urât să refuz, mi-era și frică să nu se scrie de rău de mine prin ziare”, relatează Gardoș.

Florin Gardoș: „Suntem ai nimănui”

Gardoș remarcă și lipsa de dechidere a roș-albaștrilor din prezent, inclusiv față de foștii jucători.

„Clubul ar trebui să fie mai deschis. De fapt, totul ar trebui să fie mai deschis acolo, și față de suporteri, și față de noi, cei care am jucat acolo. Vorbeam recent cu Szukala, noi locuim aproape unul de celălalt, și îi spuneam că suntem, practic, ai nimănui! 

Dacă vreau să-l iau pe băiețelul meu de 5 ani și să-i arăt unde am jucat eu, n-am unde să-l duc. În Ghencea nu existăm, n-avem nicio legătură, nu suntem recunoscuți. Arena Națională e stadionul țării, nu are o personalitate stelistă. 

Iar la FCSB n-a fost niciodată vreo acțiune, n-am fost chemați la niciun meci. Mai ales că eu am rămas cu FCSB, în timp ce alți foști jucători - Miu, Ogăraru - s-au dus către CSA. Adică, nu vrei un pic să ne atragi, să ne vadă lumea?”, a declarat Gardoș la GSP Live.

Strigătul unui dublu campion cu FCSB: „Suntem ai nimănui”
Florin Gardoș

Florin Gardoș, dublu campion cu FCSB

Gardoș a cucerit 5 trofee în cariera de jucător încheiată în 2022: două campionate (2013 și 2014), o Cupă (2011) și o Supercupă (2013) cu FCSB, plus o Cupă cu CS Universitatea Craiova, în 2018.

Cea mai bună perioadă a avut-o la FCSB, între 2010 și 2014, înainte de a face pasul în Premier League. Southampton l-a achiziționat pentru 6,8 milioane de euro, dar Florin nu s-a impus în Anglia. Măcinat de accidentări, a adunat doar 18 meciuri pentru prima echipă a „sfinților” în 4 ani.

Mai multe articole despre FCSB: 

ÎCCJ a dat verdictul: procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se REJUDECĂ » Toate detaliile
FCSB - CSA STEAUA
ÎCCJ a dat verdictul: procesul pentru palmares dintre FCSB și CSA Steaua se REJUDECĂ » Toate detaliile
Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB
FCSB
Atacantul care l-a impresionat pe Mihai Stoica, dorit de Gigi Becali la FCSB

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
Pake
Pake  •  31 Martie 2023, 10:05
Postat de emil1986 pe 28 Martie 2023, 12:41

Sa inteleg ca cei care s-au dus la clona CSA n-au paralizat-o????!!!!! :))) Mai ai fratiori?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dodo001
dodo001  •  28 Martie 2023, 13:31

Doar Meme trebuie sa fie deschis....cu elucrubatiile lui la emisiunile de sport :))) face mai mult tau decat bine, dar cine stie, asta e politica clubului

unulobisnuit
unulobisnuit  •  28 Martie 2023, 12:51
Postat de corneliusarmis pe 28 Martie 2023, 12:14

Dacă pui în balanță o echipă adusă cu... „tancurile sovietice” în Divizia A, cum era pe la 1947 și un patron machidon, un oier, desprins parcă din romanul „Baltagul” sau balada „Miorița”, unde un „ungurean (Varga), un moldovan (Habarnam Burleanu) și un vrâncean/craiovean (Rotaru)” la ordinul lui Tălpănică, cu marele ajutor a Justiției Române și mass media, îl execută la... „foc automat” pe Becali, atunci de ce nu te-ai dus alături de ceilalți „mâncători de bani publici” de la MApN? Apropo, de ce nu ți-ai dus copilul la Southampton, Craiova, Clinceni? Diferența este că la CSA ești plătit ca soldat pe „Statul K” iar la oier ești plătit ca mercenar!

Uite bre cum unii își doresc cu sârg întroducerea în conștiința românilor a unui no-name care a făcut și puțină închisoare, un luptător contra legilor care aruncă câțiva firfirei culturalnucilor și ăștia hop cu zmeul! Mai învățați bre lăsați *** slugărnicia asta jalnică

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează