FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMISOARA

Strimba din nas

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2007 00:00

Marian Iancu e nemultumit de delegarea lui Alexandru Tudor la partida cu Iasiul, pe care l-ar fi dorit la centru in derbyul cu CFR Cluj.

Prima etapa de campionat, primul motiv pentru patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, de a contesta alegerea lui Ionut Lupescu, directorul executiv al FRF, care se ocupa din noul sezon de delegarea arbitrilor.
Iancu a comentat ironic desemnarea lui Alexandru Tudor la centru si a lui Florin Prunea ca observator. "Am fost pregatiti sufleteste pentru o vizita de rangul intii. Am fost informati inca din urma cu trei saptamini ca vom avea parte de unul dintre cei mai buni arbitri romani si de unul dintre cei mai mari federali la meciul cu Poli Iasi. E un meci pe viata si pe moarte, unul dintre cele mai importante partide si care va stabili cistigatoarea campionatului", a declarat bossul banatenilor.

seful timisorenilor a "ghicit' si numele arbitrului de la intilnirea cu CFR Cluj, Augustus Constantin. "Nu are importanta ca etapa viitoare jucam cu Clujul, e un meci simplu. Atunci va fi delegat probabil Augustus, care ne-a arbitrat foarte bine ultima oara sau un necunoscut, ca la tenis. Important e ca acum avem un asemenea arbitru si un asemenea federal, pentru ca este cel mai important meci! Dinamo joaca un meci de doi lei, Clujul cu o participanta in Intertoto, partide fara importanta, la noi, va fi marele meci si de asta avem asa delegare", a spus Iancu.

"Nu i-a durut in fund!"
Imediat dupa ce s-au anuntat delegarile, presedintele lui Poli i-a sunat pe Mircea Sandu si pe Dumitru Dragomir. "I-am anuntat ca noi stiam de acum trei saptamini cine va fi delegat la Timisoara, le-am spus si sursa ca sa se convinga. Cum au reactionat? Cred ca nici macar in fund nu i-a durut. Asta e, ce putem face? Daca vor sa inteleaga, i-am sesizat, daca nu, megem mai departe pina se va intimpla ceva. Noi jucam pe teren, nu o sa ne minjeasca nimeni. Am intrat curat in fotbal si cind o sa ies, o sa ies la fel de curat", a spus Iancu.

O singura infringere

Alexandru Tudor a condus patru partide ale lui Poli Timisoara in sezonul trecut, iar echipa banateana a suferit o singura infringere, la Galati, cu Otelul (0-1). Atunci, Tudor l-a eliminat pe Grigorie, spre disperarea lui Sorin Cirtu, dupa ce si-a lovit cu cotul un adversar. In rest, a oficiat "dubla" cu FC Arges (2-0, 1-0) si remiza de la Gloria Bistrita (1-1). "E anormal ca Tudor sa ne oficieze cu Poli Iasi, iar saptamina viitoare, la derbyul cu Clujul, sa se gaseasca o solutie nepotrivita. Ce importanta a capatat un meci cu Iasiul, ma intreb de ce?", a marsat directorul Gheorghe Chivorchian.

Fara greseala

Dan Alexa nu vrea ca Poli sa mai repete greseala din sezonul trecut, cind au pierdut partida cu Iasiul pe teren propriu (0-1). "E foarte important sa incepem bine, pentru moralul nostru. Pentru atingerea formei sportive maxime, e foarte important sa cistigam. Ultimul meci cu Iasiul l-am tratat foarte usor si am avut parte de o mare surpriza. Din cite imi amintesc, a fost unul dintre cele mai slabe meciuri ale noastre de anul trecut. Iasiul e o echipa cu un antrenor bun, o echipa agresiva, ambitioasa, care poate sa-ti puna probleme", a spus Alexa.

"Tudor? Depinde cum doarme noaptea"
Jucatorii lui Poli au comentat delegarea lui Alexandru Tudor pentru partida de duminica cu Poli Iasi. "Tudor e un arbitru foarte bun, serios, uneori poate putin rigid, dar e corect", a spus Dan Alexa, completat si de secundul Vali Velcea: "Tudor este un arbitru exigent, dur, bun in anumite momente, depinde cum doarme noaptea. E bine! Cine ramine sa ne arbitreze la Cluj? Cred ca Augustus Constantin".

Poli curata
Dupa ce Ionel Ganea a marturisit ca se teme de jocurile de culise care ar putea influenta lupta din campionat si "secundul" lui Poli, Vali Velcea a admis ca atacantul ar putea avea dreptate. "Jocurile de culise isi pot pune amprenta pe evolutia unei echipe pentru realizarea unui obiectiv. Daca ele, se vor juca la intensitate, cred ca echipa care va avea mai multe astfel de jocuri, va iesi campioana. Noi am demonstrat ca sintem o echipa curata si nu ne pretam la asa ceva", a spus Velcea.

Plesan tine cu Dinamo in Supercupa
Mijlocasul lui Poli Mihaita Plesan a marturisit ca va tine pumnii pentru Dinamo in meciul de astazi cu Rapidul. " Imi doresc sa cistige Dinamo Supercupa, pentru ca am un fin acolo" a spus Plesan, referindu-se la Silviu Izvoranu. Ex-dinamovistul Dan Alexa a evitat sa dea un pronostic pentru Supercupa. "Sint doua echipe foarte bune.E un meci deschis oricarui rezultat. Este primul meci oficial pentru ambele echipe, se poate intimpla orice".

Jucatorii iertati, impresarii nu
Marian Iancu a confirmat ca Luchin, Scutaru, Poparadu, Axente, Straut si Latovlevici au semnat noile angajamente si vor continua la Poli. Presedintele timisorenilor, Marian Iancu, si-a pastrat interdictia fata de impresarii jucatorilor, Cristea Opria si Florin Iacob. "Ei ramin in antiteza cu clubul, dar asta nu in seamna ca nu trebuie sa ne intelegem cu jucatorii. Ei au fost formati aici si e normal sa ramina la acest club" a spus Iancu. Toti cei sase jucatori au fost prezenti de ieri la antrenamente. (Dana Surulescu)

Biletele se vind de joi
Biletele pentru partida de duminica, cu Poli Iasi vor fi puse in vinzare de joi, la preturile de 12 lei la peluze, 16 lei la tribunele I si II si 20 de lei la tribuna 0. Policarduri pentru noul sezon se pot achizitiona in continuare la stadionul "Dan Paltinisanu", la preturile de 150 de lei la peluze, 300 de lei la tribunele I si II, 600 de lei la tribuna 0 si 500 de euro la loje.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează