FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Strînşi cu uşa » Dinamoviştii sînt somaţi să plătească avansul pentru camerele de hotel din Estepona

Articol de GSP - Publicat marti, 29 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat luni, 28 ianuarie 2013 20:40

Oficialii dinamovişti au fost somaţi de către reprezentanţii hotelului la care urmează să stea în Spania să achite în avans cei 30.000 de euro pentru sejurul echipei, altfel nu li se va permite accesul în clădire


Roş-albii sînt în pericol să-şi strice stagiul de pregătire din Spania. N-au plătit încă suma de 30.000 de euro pentru închirierea camerelor în hotelul "Barcelo Estepona Thalasso Spa", de 4 stele, iar reprezentanţii stabilimentului au transmis ieri un mesaj clar către dinamovişti: "Ori plătiţi, ori căutaţi-vă în altă parte! Pînă nu apar banii în cont, nu vă punem la dispoziţie nici o cameră". Românii au răspuns că nu sînt probleme, vor plăti, însă cei din Estepona, localitate la 30 de kilometri de Marbella, sînt de neînduplecat. Vor să vadă banii, mai întîi, nu merg pe încredere.

În mod normal, "cîinii" trebuie să plece joi spre Spania, unde vor efectua un stagiu de pregătire şi de amicale pînă pe 17 februarie. Printre adversare se numără Lech Poznan, Atletico Paranaense, Legia Varşovia şi Dinamo Kiev.


22.000 de euro a plătit Dinamo pentru cantonamentul de la Poiana Braşov, 11 zile la hotelul "Aurelius - Împăratul romanilor", unde au beneficiat şi un important discount

Brazilian în probe
Cu toate că mai are trei fundaşi dreapta, Nica, Rus şi Homei, iar Ţălnar nu ar fi dorit să testeze noi jucători pe acest post, dinamoviştii au primit oferta de a proba la Marbella un brazilian crescut la Vasco da Gama şi care doi ani a fost în lotul lui Flamengo, fără să fi jucat vreodată! E vorba de Yago Andrade, 20 de ani, care a declarat: "E o mare oportunitate să joc în Europa. Dinamo e cel mai mare club din România, mi-a plăcut tot ceea ce am citit despre această echipă".

"Timpul nu-l pot da înapoi"
Rubrica "Frumoasele noastre amintiri" din Gazeta de duminică l-a făcut să devină melancolic pe Ţălnar. Tehnicianul în vîrstă de 56 de ani a vizionat pe laptop pagina 8 şi a zîmbit uitîndu-se la poza alb-negru de acum 31 de ani (foto). "De fapt, eu zic că e din 1980, nu din 1982, cum ziceţi voi! Aşa apărea pe poză? Eu cred că ştiu mai bine. Oricum, timpul nu-l pot da înapoi. Păcat, arătam bine de tot", a spus Ţălnar. Mai mulţi fotbalişti au văzut şi ei pagina şi nu s-au abţinut de la comentarii: "Bun, în fotografia color e «Papa» Ţălnar, dar în cea alb-negru, băiatul mai slab cine e?! Aaa, e fotbalistul Ţălnar, cel ce-a jucat cu Hamburg, cu Aston Villa...". :)

Azi vor să rezolve doi
Şefii din Ştefan cel Mare doresc să parafeze azi contractele cu doi jucători, închizătorul Adrian Ropotan, 26 de ani, şi stoperul Eduard Schuller, 18 ani. Primul se antrenează în continuare cu Dinamo, colegii spun că nu va rămîne, însă cei din staff-ul tehnic şi administrativ dau ca sigură afacerea. Iar Schuller (Alba Iulia) ar urma să fie declarat azi liber de contract şi a promis oficialilor "cîinilor" că va semna cu Dinamo, cu toate că şi Astra, şi Vaslui presează.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
ave_biancorossi
ave_biancorossi  •  29 Ianuarie 2013, 14:15
Postat de florinch pe 29 Ianuarie 2013, 13:47

Parca pana acum turneul din Spania era platit de catre televiziunea care transmite meciurile.Acum vor banii in avans de la Dinamo. Care e adevarul mai baieti?

da, asa si este. mizerabila insiruire de cuvinte...

florinch
florinch  •  29 Ianuarie 2013, 13:47

Parca pana acum turneul din Spania era platit de catre televiziunea care transmite meciurile.Acum vor banii in avans de la Dinamo. Care e adevarul mai baieti?

conasu_boeru
conasu_boeru  •  29 Ianuarie 2013, 11:07

Sunt multi "binevoitori", care ar fi putut sa manance rahat si nu din ala turcesc si care ar fi putut sa dea un telefon sau un mail rautacios conducerii hotelului respectiv vomitand minciuni ! De fapt sunt unii care fac asta si pe aici.....au uitat cand ai lor se pregateau la cabana si foloseau lumanarile ca sa-si gaseasca papucii, in timp ce altii se pregateau civilizat....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează