FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mama lui Denis Alibec a reacționat în urma articolului GSP: „Și azi i-am trimis bani. Dar ce să facă el cu 150 de lei?”

Articol de - Publicat joi, 16 mai 2019 13:13

Emilia Stroe, mama lui Denis Alibec, a ținut să aibă un punct de vedere referitor la materialul apărut azi în Gazetă despre fiul ei. Ziarul a scris azi că atacantul le-a spus șefilor Astrei, în vestiar, că a luat 150 de lei de la mama lui pentru a avea bani de benzină, în condițiile în care e neplătit de 5 luni. 

Mama internaționalului român a confirmat că i-a trimis bani fiului, însă a ținut să precizeze că 150 de lei nu i-ar fi suficienți nici pentru a putea merge la antrenament.

„Este adevărat că eu îi trimit de câteva luni lui Denis bani de acasă. Dar sunt banii munciți de el, joacă de 10 ani de zile fotbal. Nu a pierdut banii, îi are acasă. Dar suma apărută e ridicolă. Ce să facă Denis cu 150 de lei?

Păi nu ajunge nici până la Ploiești. Chiar azi i-am mai trimis niște bani, are de plătit chirii, trebuie să și mănânce ceva, dar cu 150 de lei cred că nimeni nu poate trăi în București. Să fim serioși. Nici un prânz nu poate mânca.

Toată lumea cunoaște situația de la Astra, care în acest moment nu e cea mai bună. Dar sunt promisiuni că se vor rezolva o parte dintre probleme curând. Asta își dorește toată lumea”, a declarat Emilia Stroe pentru GSP.ro

„O fi spus ceva în vestiar că ia bani de acasă, dar nu cred că a pronunțat vreo sumă și cred că au fost interpretate declarațiile lui Mrzljak. Pentru că așa fac majoritatea jucătorilor, altfel cum ar trăi? Mergeți cu el în mașină și vedeți de câți bani bagă benzină pentru un drum București-Ploiești. Și veți vedea că acei 150 de lei sunt ridicoli. E normal să ia bani de acasă, de unde din altă parte? Nu-s banii munciți de el?” a mai spus mama fotbalistului

VEZI ȘI:

Denis, așteaptă-ne la km 20! :) » McLarenul lui Alibec nu putea ajunge prea departe cu benzina de „150 de lei, bani de la mama”

EXCLUSIV Denis Alibec a răbufnit în vestiarul Astrei: „Am luat de la mama 150 de lei ca să-mi pun benzină în McLaren!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
tipsy
tipsy  •  17 Mai 2019, 09:14

Pe asta *** grija ca s a scris de o suma prea mica, sa nu cumva sa aiba lumea impresia ca sunt saraci :)) Auzi si tu, nu poti sa iei nici pranzul cu 150 lei!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  16 Mai 2019, 23:02

Nu poti manca un pranz cu 150 ron ? pe ce planeta traiesc oamenii astia ? Si se mai mira cineva ca nu a ajuns fotbalist...daca conceptia asta o are de la mama lui...sa nu se mire nimeni ca e un rasfatat care isi bate joc de talentul lui.

minell73
minell73  •  16 Mai 2019, 17:30

Sa nu planga nimeni soarta fotbalistilor. Astia castiga pe luna,cat castigam noi intr-un an sau doi.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează