FOTBAL  »  Superliga  »  

Stromajer spre Vaslui

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Atacantul sloven Jaka Stromajer continuă să se pregătească sub comanda lui Teixeira, deşi luni a fost oferit celor de la CSM Rîmnicu Vîlcea. În prima fază, jucătorul a refuzat să meargă la echipa din eşalonul doi, el considerînd că ar face un pas înapoi în carieră dacă ar accepta să joace în eşalonul secund al ţării. Ieri, pentru sloven a apărut o nouă ofertă, FC Vaslui interesîndu-se de serviciile atacantului care la Pandurii nu a marcat decît un singur gol.

Îl vrea Dorinel

La Pandurii secretomania este foarte mare, toate informaţiile cu privire la transferuri de jucători venind din alte părţi, numai din cadrul echipei nu. Ieri, surse din anturajul echipei FC Vaslui s-au interesat de jucătorul sloven. „Dorinel l-a urmărit pe jucător şi îi place cum joacă. Îl vrea!”, a fost afirmaţia unui oficial moldovean. Cum la Tîrgu Jiu, Teixeira nu-l mai are în vizor pentru campionat, sunt şanse foarte mari ca slovenul să ajungă în Moldova, decizia urmînd a fi luată după ce Porumboiu se va întîlni cu Condescu şi vor perfecta transferul lui Stromajer.

Împrumutat sau vîndut?

Avînd de ales între liga a doua şi primul eşalon, este evident că Stromajer va merge la Vaslui, însă rămîne de văzut cum va fi perfectată această mutare. Moldovenii şi l-ar dori ca împrumut pînă la vară, în timp ce gorjenii ar vrea să-l vîndă definitiv contra unei sume destul de frumuşele de bani. Totul va fi stabilit la întîlnirea celor doi preşedinţi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
 •  21 Februarie 2008, 09:25

Domnule Condescu sa il tineti pe afonul lui Piturca si sa dati jucatori mai buni ca el de zece ori. RUSINE in B voit veti ajunge

Vezi toate comentariile (1)
Comentează