FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

STS își mută antenele după dorința fostului acționar de la Dinamo! Vrea să ridice blocuri de 9 etaje, deși limita e de 5

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2022 10:25 / Actualizat miercuri, 19 octombrie 2022 11:09

Vladimir Cohn, fost acționar și vicepreședinte la Dinamo, este acum implicat în afaceri imobiliare și se află în proces cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) privind două blocuri.

Libertatea dezvăluie azi cu Serviciul de Telecomunicații Speciale și-a schimbat poziția față de proiectul imobiliar în care este implicat Vladimir Cohn, alături de Dragoș Bîlteanu, după ce inițial a cerut stoparea acestuia.

Pe 21 octombrie, STS a solicitat anularea autorizației de construire pentru că viitoarele clădiri depășesc regimul de înălțime și afectează sistemul de comunicații speciale. Blocurile, aflate la 900 de metri de Aeroportul Băneasa, ar urma să aibă 9 etaje, într-o zonă în care limita este de 5 etaje.

STS îi face pe plac fostului acționar de la Dinamo

În mai 2022, STS susținea că viitoarele blocuri ar bloca semnalul emis de două echipamente radio ale STS pentru că înălțimea acestora ar fi de 30 de metri, cu 10 mai mult decât limita admisă.

„Este imperios necesar ca instanța să dispună suspendarea executării autorizației de construire, câtă vreme, din motive obiective indicate mai sus, nu poate fi identificată o altă soluție tehnică față de cea existentă” spunea în mai generalul Ionel Sorin Bălan, directorul STS.

Acum, poziția STS este una total diferită. La termenul din 15 septembrie, STS a cerut amânarea, motivând că se încearcă rezolvarea problemei pe cale amiabilă.

„Motivul pentru care s-a solicitat un nou termen de judecată a fost identificarea de către părți a unei soluții pentru amplasarea echipamentelor de telecomunicații speciale, astfel încât activitățile Serviciului de Telecomunicații Speciale să nu fie afectate de respectivul imobil”, transmite STS, potrivit Libertatea.

Citește întreg cazul AICI

Citește și: 

Halep, peste Nadal și Federer! Simona, în topul sportivilor cu cei mai mare potențial comercial » Cristiano Ronaldo e primul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
creeperno807
creeperno807  •  19 Octombrie 2022, 22:35

Puscarie!

tudor.m
tudor.m  •  19 Octombrie 2022, 16:43

Pentru oricine citeste comentariile astea, acolo la voi in beci, si decide sa le filtreze p-alea "neconforme" cu politica de partid - ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

paolo11
paolo11  •  19 Octombrie 2022, 13:36

Securiștii între ei, nu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează