FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cesinha încă nu şi-a dat acordul să plece la Lankaran » Rămîne la Rapid?

Articol de , - Publicat sambata, 08 ianuarie 2011 00:00

Sud-americanul încă nu şi-a dat acordul să plece la Lankaran, iar Rednic spune că-l ia doar dacă vine şi Grigorie

Deşi era dată ca sigură, mutarea lui Carlos Cesinha (30 de ani) la Hazar Lankaran a intrat ieri în impas. Mircea Rednic s-a răzgîndit şi nu mai vrea să-l ia pe brazilian, decît dacă reuşeşte să pună mîna şi pe Ştefan Grigorie (28 de ani)! Situaţia e complicată întrucît rapidiştii trebuie să-i convingă pe dinamovişti să accepte împrumutul lui Grigorie în Azerbaidjan, tranzacţia neputîndu-se realiza fără acordul "cîinilor", care deţin 50 la sută din rapidist. În acest moment, giuleştenii par resemnaţi că tranzacţia nu se va mai realiza şi că cei 400.000 de euro oferiţi de Rednic nu vor mai ajunge în conturile clubului.

Jucătorul e de negăsit
Un alt motiv pentru care transferul e departe de a fi realizat îl reprezintă imposibilitatea de a-l contacta pe Cesinha. Rapidiştii nu au izbutit să vorbească cu sud-americanul pentru a-l întreba dacă e de acord să plece. "Are telefoanele închise, nu reuşim să dăm de el. Rednic spune că fotbalistul vrea, dar trebuie să ne zică şi nouă asta", afirmă alb-vişiniii.


"Grigorie vrea la Dinamo"
De partea cealaltă, dinamoviştii se plîng că Dinu Gheorghe nu le răspunde la telefon. Aceştia vor să negocieze trecerea lui Grigorie în Ştefan cel Mare şi susţin că au acordul mijlocaşului. De asemenea, "cîinii" îl vor şi pe Bornescu. "Cum să acceptăm să plece Grigorie la Rednic, cînd fotbalistul vrea la noi? Probabil lui Dinu Gheorghe îi e teamă să negocieze, îi e frică să nu cedeze", spun şefii lui Dinamo. "Sînt prostii d-ale lor! Fane nu vrea să plece de aici", au replicat rapidiştii.


"Eu n-aş spune «nu» unui transfer în Azerbaidjan, dar depinde în ce condiţii. Am înţeles că se discută despre asta, dar eu nu ştiu detalii"
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

"Transferul lui Cesinha nu e rezolvat. Sîntem într-un impas, pentru că eu îl iau numai dacă vine şi Grigorie. Nu îmi convine să-l iau definitiv doar pe brazilian"
Mircea Rednic, antrenor Hazar Lankaran


Glauber vrea în Bundesliga
Glauber Berti (27 de ani) spune că nu-şi mai doreşte să continue în Giuleşti: "Vreau să revin în Germania, la Nurnberg. Rapid are mari probleme financiare, primii mei bani i-am luat abia în noiembrie". Glauber mai are contract cu giuleştenii pînă în vară, dar conducerea vrea să-i rezilieze contractul pentru că salariul său este de aproape 200.000 de euro. Totuşi, Şumudică le-a cerut şefilor să-l păstreze: "Am mare nevoie de el, nu renunţaţi la Berti". (Istvan Deak)

"Să-şi caute stadion!"
Giuleştenii au iar probleme cu CS Rapid, administratorul arenei "Valentin Stănescu"! Preşedintele clubului sportiv, Mihai Zaharia, spune că a demarat procesul de evacuare a echipei de fotbal pentru că nu şi-a primit restanţele financiare: "Copos e cel mai mare escroc al României! M-a minţit că-mi va plăti «Vamă» datoria în rate a cîte 50.000 de lei. N-am văzut nimic. Am anunţat LPF şi FRF că nu-i mai las să joace aici. O să le iau şi emblema!". Alb-vişiniii au o datorie de 600.000 de lei către CS Rapid, reprezentînd creanţe din chirie şi plata utilităţilor.

"Pancu are cale liberă spre Rapid"
Finanţatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, spune că îl va lăsa pe Daniel Pancu (33 de ani) să plece în Giuleşti gratis. "Dacă Pancu vrea să se ducă la Rapid, e liber să o facă. Îi dau transferul, nu pot să stau în calea fericirii sale. Şi asta e valabil şi pentru ceilalţi fotbalişti de la noi care nu mai vor să stea aici. Nu vrem să ţinem pe nimeni cu forţa, oricum avem un lot de 28 de jucători", a spus Porumboiu.

Inbox

- Rapidiştilor le-a fost propus stoperul egiptean Amir Amzy Megahed (27 de ani). Chiar dacă e liber de contract, alb-vişiniii l-au refuzat deoarece au aflat că în urmă cu 7 ani acesta a fost suspendat pentru 14 luni după ce a fost prins dopat!
- Spadacio se ia de Copos în Adevărul: "Bagă milioane de euro în hoteluri şi nouă ne spune că se scufundă planeta şi că n-are bani de salarii! E incredibil!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
rpancone
rpancone  •  08 Ianuarie 2011, 21:26

io ma oftic rau daca pleca cesinia da la noi

Vezi toate comentariile (1)
Comentează