FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Suleyman" Vojnovici dă cărțile pe față: "Rednic a fost motivul pentru care am venit, tot el este motivul pentru care plec" » Ce le transmite fanilor și foștilor colegi

Articol de - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 00:56

Alioșa Vojnovici (30 de ani) s-a despărțit oficial joi de Dinamo și a ales să trimită o scrisoare deschisă fanilor și foștilor colegi înainte de plecarea spre Croația programată mîine.

"S-a vrut rezolvarea situației înainte ca eu să plec în Croația în vacanță și din moment ce am ajuns la un acord privind întreruperea colaborării, nu mai avea rost să merg la Cluj.

Dinamo a fost una dintre cele mai bune decizii ale carierei. Nu regret nimic din ce s-a întîmplat, mai ales că a fost o experiență extraordinară. Un privilegiu să joc pentru un club atît de ilustru, cu fani atît de loiali. Să experimentez atîta dragoste din partea celor ce susțin sau lucrează pentru Dinamo, pur și simplu m-a făcut cîine roșu pe viață.

Din nefericire, relația mea cu Mircea Rednic s-a destrămat la finele sezonului și a devenit clar pentru mine că trebuie să mă despart de club. Cum am zis de la sosirea mea, Rednic a fost motivul meu de a semna cu Dinamo, el m-a convins să vin, dar, în același timp, el este motivul pentru care plec acum din moment ce-am avut divergențe.

În nici un caz nu sînt furios pe el. Îi mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o de a fi cîine roșu chiar dacă o scurta perioadă. Nu voi uita acest aspect. Cea mai grea parte e să-mi părăsesc colegii, chiar îi iubesc pe fiecare dintre ei, iar legătura asta a dus la rezultate pozitive.

Am fost onorat să le fiu căpitan pentru o scurtă perioadă. Sper că au văzut că am fost dispus să mor pe teren pentru ei și sper că am fost un model în teren și în afara lui pentru tinerii fotbaliști ai lui Dinamo. Aici sînt cîțiva tineri de mare viitor. Dinamo va lua cel puțin un trofeu în acest an și mă voi bucura ca și cum aș face parte încă din echipă.

Clubul a fost extrem de corect cu mine și și-a onorat fiecare detaliu din angajamentul pe care l-am avut. Mulțumesc fantasticilor suporteri ai lui Dinamo și succes în a deveni campioni!", este mesajul pe care Vojnovici l-a transmis tuturor suporterilor dinamoviști.

24 de meciuri
în toate competițiile a jucat Alioșa pentru Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (45)
luker
luker  •  19 Decembrie 2015, 22:25

Dinamo, club serios. Aliosa, multumim!

1639005943017649
Costy Dogaru  •  19 Decembrie 2015, 18:07

Multumin Vojnovici.

zecs93
zecs93  •  18 Decembrie 2015, 18:13

mult succes in viata alioja vojnovici !! Si nu uita salutu Galeriei: *** STEAUA HE HE !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează