FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - OŢELUL 0-2

Şumi e tot mai mic » Braşovul a pierdut al doilea meci consecutiv, 0-2 cu Oţelul

Liviu Antal a marcat un gol şi a contribuit decisiv la cealaltă reuşită.
Liviu Antal a marcat un gol şi a contribuit decisiv la cealaltă reuşită.

Articol de - Publicat luni, 19 martie 2012 00:00 / Actualizat luni, 19 martie 2012 02:19

Antal a bătut-o de unul singur pe FC Braşov, echipă care a pierdut al doilea meci consecutiv şi căreia retrogradarea îi bate la uşă.

Şumudică s-a plîns 3 zile şi 3 nopţi de arbitrajul din Regie, din etapa trecută, motiv pentru care l-a primit pe Tudor la meciul de ieri cu Oţelul. Se pare însă că antrenorului de sub Tîmpa nu i-a mai rămas timp la dispoziţie şi pentru a pregăti meciul cu elevii lui Dorinel Munteanu!

Braşovul a început prost meciul, iar prima repriză a fost un festival de ocazii la poarta lui Felgueiras, însă Stromajer, Didi şi Pena au ratat din toate poziţiile. Fostul atacant al CFR-ului însă n-a mai ratat ţinta şi în minutul 32, la centrarea perfectă a lui Antal, şi-a făcut dreptate pe tabelă.

VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI

După pauză, gazdele au jucat mai mult fotbal. În debutul reprizei, Ilijoski şi Viveiros au dinamitat careul gălăţenilor, însă Brăneţ a scăpat fără gol primit. Pe contraatac, Oţelul a avut alte situaţii mari, Felgueiras salvînd miraculos din faţa lui Antal, scăpat singur (51). Meciul l-a închis cel care a fost ieri cel mai bun de pe teren, adică Antal. A profitat de o eroare a lui Ciupe, apoi l-a umilit pe Diogo Silva, l-a driblat şi pe portar, a decis partida şi a trimis-o pe Braşov în zona neagră a clasamentului. Iar pentru Şumudică urmează două meciuri de coşmar: la Vaslui şi acasă cu Rapid.

"Am cîştigat meritat în faţa unei echipe care a jucat fotbal. Noi am făcut exact ce trebuia să facem şi ne-am impus fără emoţii. O să vedeţi că vom reveni acolo, sus, deşi nimeni nu mai crede în noi" (Dorinel Munteanu, antrenor Oţelul)

"Jocul a fost la discreţia Oţelului, care e echipă mai bună ca noi. N-am avut prospeţime, deşi gălăţenii au jucat joi şi în Cupă. Îmi asum eu insuccesul, am intrat serios în hora retrogradării, iar dacă vom continua la fel ne vom face de ruşine" (Marius Şumudică, antrenor FC Braşov)

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
teopalls
teopalls  •  20 Martie 2012, 14:50

In sfarsit!!! Cum se baga arbitri cum castiga si hOTELUL

ovidiu62
ovidiu62  •  19 Martie 2012, 13:48

Este un rezultat mincinos,normal ar fi trebuit 6-0 pt Otelul a fost masacru in direct.

sica2ro200
sica2ro200  •  19 Martie 2012, 06:08

sumi sumi sumi......sunmii goool.....toti tziganii pe tine te voooooooorrr. pastilutza sumi pastilutza

Vezi toate comentariile (4)
Comentează