FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumi, iar la Comisie! Antrenorul Astrei va fi judecat pentru gesturile obscene de la meciul cu Steaua

Șumudică le-a arătat degetul mijlociu steliștilor
Șumudică le-a arătat degetul mijlociu steliștilor

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2016 00:00

Gesturile huliganice făcute de antrenorul Astrei la meciul din Cupa Ligii îl duc din nou în fața Comisiei de Disciplină, unde riscă să fie iar suspendat.

Marius Șumudică a fost iertat de către Comisia de Recurs și i s-a amânat executarea pedepsei după ce a fost prins că paria pe un cont online, inclusiv pe meciuri din campionatul intern!

Imediat după pronunțarea deciziei, Șumudică a fost la Pitești, la meciul pe care Astra l-a pierdut 1-0 în Cupa Ligii cu Steaua. În timpul partidei, antrenorul de 45 de ani le-a răspuns fanilor steliști care-l apostrofau.

FRF s-a sesizat

Șumudică şi-a băgat degetul mijlociu în gură, apoi şi-a dus mâna stângă în zona organelor genitale, după care şi-a ridicat geaca şi le-a arătat posteriorul fanilor.

Chiar dacă observatorul meciului n-a scris în raport despre gesturile obscene ale antrenorului, Comisia de Discplină a fost sesizată de FRF și a început procedurile disciplinare împotriva antrenorului.

"Gesturile sunt de condamnat și nu e normal să le vedem pe stadion, în ziare sau la televizor! Comisia a fost sesizată de secretarul general al FRF în urma imaginilor prezentate în presa scrisă și a înregistrărilor video ale televiziunilor", spun surse din FRF.

Între 2 și 3 etape

Surse federale explică ce riscă Șumudică: "E posibil să primească între două și trei etape sau ca suspendarea de două luni primită la Comisia de Recurs în cazul pariurilor să intre în vigoare din acest moment și nu de la startul sezonului viitor, așa cum se stabilise inițial!".

"Anumite gesturi pe care el le face sunt peste limită și nu ar trebui să apară la un antrenor! Și mie mi se întâmplă multe, dar încerc să nu răspund"
Edward Iordănescu, antrenor Pandurii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  17 Martie 2016, 14:55

la ce fata are asta si ce comportament,meci de meci cere atentie si lumea il baga in seama ,provoaca,ar trebui exclus pe viata !

potera
potera  •  17 Martie 2016, 13:00

Cum e recidivst, ar trebui ca la pedeapsa de acum să intre imediat în vigoare și pedeapsa cu cele 2 luni de suspendare, aia amânată, suspendată, etc..

potera
potera  •  17 Martie 2016, 12:57
Postat de vasy86le pe 17 Martie 2016, 11:57

Pe suporteri cine ii suspenda pentru injuraturi? nimeni, adica voi aveti voie sa injurati antrenorul, fotbalistii dar ei nu au voie, vreti respect, aratati respect.

Gesturile lui Șumudică nu erau un răspuns, ele erau făcute pentru a provoca, doar, doar va arunca careva cu ceva în el și să se țină cu mâinile de cap (cum a făcut și în groapă), poate așa avea o șansă să scape de înfrângere. Un ***, care *** Ai văzut că în loc de fcsb spunea Steaua acum.. De, iepurașul cel viteaz.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează