FOTBAL  »  Superliga  »  PLAN

Șumudică a anunțat în emisiunea lui Ioanițoaia unde vrea să antreneze: "Cu Gigi se poate lucra"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 mai 2018 21:36

Marius Șumudică a fost prezent în această seară în emisiunea Tribuna Zero de la Europa FM, unde a anunțat ce planuri are pentru viitorul apropiat. Invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia ia în calcul și o revenire în România, însă doar la o echipă de top. 

Șumudică anunță că prioritate pentru el are campionatul Turciei, dar spune că ar fi disponibil și pentu FCSB sau CFR Cluj.  

"Nu o să uit niciodată de unde am plecat. Fotbalul românesc mi-a dat totul. Aici m-am călit. Sunt apreciat și în Turcia. Am ceva contacte să mă întorc acolo, e prioritar.

În România m-aș întoarce doar unde se dorește performanță. Nu mai pot să o iau de jos și să mă bat la retrogradare.

Nu se pune problema în momentul de față să merg la FCSB, s-a anunțat că Dică va continua, nu? Referitor la întrebarea dacă pot lucra cu Gigi Becali eu spun următoarele: Gigi Becali e un tip simpatic, care a cheltuit bani și cred că trebuie să-l faci să înțeleagă că are antrenor. Se poate lucra cu Gigi Becali, există o cale de mijloc", a zis Marius Șumudică la Europa FM

...despre CFR: "CFR e o echipă atractivă. Orice antrenor român și-ar dori să fie acolo. Îl felicit pe Dan Petrescu și chiar sunt de acord cu el când spune că uneori trebuie să sacrifici spectacolul"

...despre Alibec și Budescu: "Ieri, dacă nu juca Budescu, FCSB nu o bătea nici pe Astra. E treaba fiecărui antrenor cum îi antrenează și cum gestionează relația cu ei. Mai departe eu nu știu ce s-a întâmplat la FCSB".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  22 Mai 2018, 14:08

Sumudica va accepta si oferta lui Sepsi OSK .

112718839608210
Bumbu Dorel  •  22 Mai 2018, 11:00

Sumudica daca accepta ca Becali sa faca echipa,atunci sa se duca la FCSB !! Un antrenor bun si pretentios,nu admite sa bage nasul nimeni in formarea echipei,in tactica si strategia de joc !!!

981663405201232
Enescu Nicolae  •  22 Mai 2018, 03:58

ioanitoaia.. ! un om e nimic.. ! toata viata lui a cautat senzationalul .. dar nu l a gasit niciodata .. ! Cand esti prost nu stii unde sa cauti ! . Sumudica a venit din respect la emisiunea prostului.. ! Ps: cand il suna pe Lucescu in emisiune la procesul etapei.. acum ani de zile prima lui intrebare era cat castigati domnule lucescu.. ! ***. ovi .. !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează