FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a discutat azi rezilierea contractului » Propunerea surprinzătoare pe care i-au făcut-o șefii

Articol de GSP - Publicat luni, 17 octombrie 2016 18:22

Astra Giurgiu a purtat azi primele discuții cu Marius Șumudică pentru rezilierea contractului, informează Dolce. 

Giurgiuvenii i-au cerut antrenorului să renunțe la 100.000 de euro din cei 280.000 de euro pe care îi are de primit din restanțe salariale și prime neachitate. 

Sursa citată precizează că tehnicianul nici nu a vrut să audă de așa ceva, mai ales că Astra ar trebui să-i dea încă 150.000 de euro dacă l-ar da afară. 

150.000 de euro este și suma pe care Marius Șumudică ar trebui să o dea dacă ar vrea să plece, conform contractului său. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
itrobert
itrobert  •  18 Octombrie 2016, 07:05

Nu se lauda patronu lor cu avioane private, nu se considera el "cel mai om de afaceri" din RO??? Bai Niculae, n u ti-e rusine? Nu ti-e rusine sa-ti bati joc de munca acestui baiat??? Plateste-l si apoi renunta la serviciile lui sau *** Mare caldura pe capu'tau!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  18 Octombrie 2016, 00:34

Am vazut ca Danut Coman il cam nerusina pe Sumudica pentru ca pleaca si lasa echipa "neredresata". Tot el spunea ca echipa a fost campioana cu Sumi la carma, dar tot cu el e si foarte jos in campionat. Si ca nu e corect din partea lui sa plece si sa lase echipa asa jos. Pai domnu Coman, dupa ce i-ati vandut cei mai buni jucatori din echipa la principala contracandidata, cum mai aveti tupeul sa ii reprosati diferenta de clasare in campionat fata de anul trecut?????? Asta in conditiile in care nici nu platiti jucatorii si antrenorii de luni de zile!!!!!

fcu1948
fcu1948  •  17 Octombrie 2016, 22:12
Postat de travka pe 17 Octombrie 2016, 21:41

astia nu se despart pt ca nu stiu care cui sa plateasca banii =)))

Este cam aceeași situație ca în relația dintre jiji și hadji, numai că ei știu care cui livrează punctele!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează