FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 1-0

Șumudică a luat decizia finală în privința viitorului său la Astra: "Îmi luasem la revedere de la ei"

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 decembrie 2016 21:20

După victoria cu Steaua, 1-0, Marius Șumudică a anunțat că s-a decis în privința viitorului său și spune că în acest moment nu mai poate fi vorba de o eventuală plecare de la cârma Astrei.

”Suntem obosiți pentru că am avut o săptămână foarte grea. E o victorie frumoasă care ne aduce în lupta pentru play-off. Nu credeam că băieții își pot reveni atât de repede după calificarea în primăvara europeană. Le mulțumesc pentru acest cadou, pentru că eu aseară trebuia să plec în altă parte.

În fine, sunt antrenorul Astrei și o să rămân aici cât am contract. A fost decizia mea să nu plec și voi rămâne aici. Ieri îmi luasem la revedere de la ei. Dar acum important e că voi rămâne aici”, a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

Astra a învins Steaua în etapa a 20-a din Liga 1, scor 1-0, după golul lui Budescu din ultima fază a meciului!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
itrobert
itrobert  •  11 Decembrie 2016, 23:41

Bravo Shumi!!!

demolarii
demolarii  •  11 Decembrie 2016, 23:12

Mai ales cand ajungi sa ai la patron aproximativ 400 000 euro, bani tai. E adevarat ca poate solicita insolventa clubului pentru a-si recupera banii si a bloca banii de la UEFA. Daca tot nu ai luat banii 11 luni ce mai conteaza 2.....in plus se vede implicarea unor structuri ca LPF, FRF sau AFAN-sindicatul fotbalistilor de pe care s-a lansat Prunea, care nu au fost in stare sa investeasca intr-un centru de recuperare pentru fotbalistii lasati de izbeliste de marii patroni ai fotbalului. La declaratii inainte, sa fii corect inapoi...

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  11 Decembrie 2016, 23:06

***, mutați-vă, cu tot cu subiecte şi stil, la "Surprize, surprize!", că tot sunteți la fel de defuncți ca ăia. ...Iar, "Anunț surpriză"! Care surpriză, înguştilor la minte, că, ori rămînea, ori pleca, nu surprindea pe nimeni! Decît pe voi, ca întotdeauna uluiți fără motiv de tot ce se întîmplă în jurul vostru. Apropo, specialiştilor în "surprize", ia să vă văd: veți fi surprinşi că în scurt timp veți da faliment?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează