FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Șumudică a reacționat după ce Becali a confirmat transferul lui Budescu: "În seara asta se vor întâlni"

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iunie 2018 21:33

Marius Șumudică, antrenorul lui Al Shabab, a comentat transferul lui Constantin Budescu la echipa sa, transfer dezvăluit în această seară de Gigi Becali. Detalii AICI!

"În seara aceasta (n.r. - joi, 28 iunie), impresarii Cătălin Liță și Florin Lovin se vor întâlni cu Costică și-i vor prezenta oferta salarială de la Al Shabab.

Eu m-aș bucura foarte mult ca acest transfer să se realizeze. Îmi doresc să-l antrenez din nou pe Budescu, dar decizia este la el. Dacă va accepta, bine, dacă nu, tot bine", a spus Șumudică la TV Digi Sport.

"Am primit ofertă de 2,5 milioane de euro pe el de la Şumudică. Budescu spunea că «eu nu mă duc». Oamenii au zis că îi dau un milion pe an, timp de trei ani. «Păi dacă îmi dau trei milioane, mă duc!». Acum trebuie să ia vizele şi să meargă la vizita medicală. Eu asta ştiu, a rămas doar să mai semneze" Gigi Becali

37 de meciuri, 14 goluri, 12 pase de gol are Budescu la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sorindrag
sorindrag  •  29 Iunie 2018, 09:09

Șumudică incepe sa devina penibil!

merace
merace  •  28 Iunie 2018, 23:11

AHA! Deci transferul inca se negociaza! Confirmarile sunt doar de ochii lumii, ca sa para ca Budescu e gata de plecare! :D Ce mafie e aici, mana in mana cu presa, de lansat zvonuri despre transferuri!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează