FOTBAL  »  LIGA 1  »  ASTRA

Șumudică a refuzat mai multe oferte în această iarnă: "Am avut pe masă" » Ce-l ține legat de Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 ianuarie 2016 14:03

Marius Șumudică a avut rezultate foarte bune în 2015 cu Astra, cu care a terminat anul pe primul loc în Liga 1, și recunoaște că a avut mai multe oferte de a pleca de la Giurgiu.

Antrenorul liderului spune însă că nu o poate părăsi pe Astra din cauza unei clauze din contract.

"Am avut ofertă concretă din Azerbaidjan, pe masă, dar am refuzat-o. Nu s-a pus problema reală să plec, deși m-au căutat fel de fel de oameni. Dacă vine o ofertă imposibil de refuzat din punct de vedere material, e posibil să-i dau curs.

Există o clauză care face dificilă plecarea mea de la Astra. Nu plec, n-am reușit să iau toate cele 3 trofee interne, așa că nu plec. Dacă aș lua titlul, aș rămîne pentru Champions League!", a spus Șumudică pentru Pro tv.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (5)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  03 Ianuarie 2016, 19:42

El are zilnic oferte din Absurdistan, dar acolo e mai greu cu colanti si tricou roz....Plus ca acolo cica e mai greu sa te prefaci ca te ia inima cand vezi un blat, dupa aia absurdistanezii te intreaba cu prima ocazie care e treaba, nu ca romanii, care uita repede....

mariusraul
mariusraul  •  02 Ianuarie 2016, 17:39

Bufonul asta cand nu se plânge , se vaită ... Cand nu se vaită , se victimizează ... Se lauda acum ceva timp ca e cel mai bun antrenor roman , dar daca ar putea castiga măcar cupa satelor , si-ar trai visul antrenând cea mai buna echipa din Bangladesh , pe o mie de dolari pe an brut :-)))

431516447010175
Nuta Radu  •  02 Ianuarie 2016, 15:50

dar: tot dumneata te vaicaresti ca ni mai suporti aceasta situatie cu lipsurile pe care sunt la astra ,dar totusi esti de invidiat de felul cum ai reusit sa-i mobilizezi pe jucatori felicitari.multumesc,

Vezi toate comentariile (5)
Comentează