FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a salvat Astra de la depunctare » Gest superb al antrenorului

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2016 20:52

Marius Șumudică a câștigat procesul cu Astra și formația giurgiuveană a fost obligată să-i achite antrenorului 298.000 de euro restanțe financiare.

Totuși, tehnicianul campioanei României spune că le-a dat răgaz giurgiuvenilor și așteaptă să-și primească banii după 1 decembrie, evitând astfel o depunctare a Astrei pe motiv că nu și-a achitat datoriile.

"Am ajuns la un consens în acest moment. Nu era logic și onest să intre în depunctare echipa. Am un acord de amânare de plată până în decembrie. Am preferat să fiu în ton cu echipa și am amânat primirea datoriilor până vor veni banii de la UEFA", a declarat Șumudică la Digisport.

"În ultima vreme noi n-am prea fost preocupați la fotbal. Aici intervin mai multe probleme. A fost și suspendarea mea, am pierdut și acel meci cu Viitorul pe care nu trebuia să-l pierdem. Am simțit din discuțiile cu oamenii de la Astra că era mai bine să reziliem contractul, dar nu s-a dorit din partea conducerii" Marius Șumudică

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
romulus65
romulus65  •  11 Octombrie 2016, 11:28
Postat de juliusmad pe 10 Octombrie 2016, 22:14

gest superb era sa nu mai ia nici un ban. uite asa isi mai cumpara nicolae un elefant

Tu ai renunta daca ai avea de incasat salarii restante de la locul de munca (daca ai loc de munca).

cristi81juve
cristi81juve  •  11 Octombrie 2016, 10:57

sumudica si gest superb in aceeasi fraza suna tare ciudat...aproape imposibil...din pacate...tot respectul ptr ce a reusit anult trecut in campionat cu astra ca si antrenor, dar in rest...are mult de lucrat. oare nu pricepe ca toate iesirile astea deplasate ale lui, nu-i fac decat rau?!! ce se chinuie sa castige ca si antrenor, pateaza dupa meci(sau chiar in timpul meciului), cu iesirile necontrolate. pacat...eu totusi sper sa se trezeasca ptr ca om rau si antrenor slab nu cred ca este. cat despre subiectul de azi...nu stiu cat de superb e gestul facut...daca aia ii depunctau, le taiau si banii de la UEFA etc...intr-un fel a fost doar o miscare buna financiar ptr el.asa are garantia ca primeste banii dupa ce face UEFA viramentul...

859797930833315
Alex Alexandru  •  11 Octombrie 2016, 07:07

A facut acest gest superb pentruca nu are unde sa plece acum!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează