FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică a vorbit cu Gigi Becali: "E incredibil ce au acolo" + Ce discuții a avut cu jucătorii FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 09:38

Marius Șumudică are o relație foarte bună de prietenie cu Gigi Becali și spune că ultima oară a vorbit cu patronul FCSB chiar joi.

"Discutăm despre fotbal", a spus Șumudică despre discuțiile pe care le are cu Becali. Tehnicianul liber de contract spune că ține legătura și cu jucătorii de la FCSB.

"Nu știu dacă fotbalul românesc mai exista fără banii din televiziune și fără banii care vin din transferuri. Practic, Gigi (n.r. Gigi Becali) e singurul om care investește.

Eu am spus că mi-aș dori să lucrez cu un astfel de patron, pentru că bagă bani și asigură toate condițiile. Am vorbit cu jucători de acolo și mi-au spus că e incredibil ce condiții au la baza de pregătire de la Berceni", a spus Marius Șumudică la TV Digi Sport.

"Mi-aș fi dorit să antrenez o astfel de echipă datorită jucătorilor pe care i-am antrenat și respectului pe care îl port. Dar nu voi putea ajunge vreodată la Steaua (n.r. FCSB) și sunt ferm convins că nici Gigi nu-și va dori să lucreze vreodată cu Șumudică, nimeni nu-și va dori. E reciproc. E prietenul meu, îl respect, chiar vorbim des. Și azi am vorbit la telefon, dar nu există..." Marius Șumudică

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
anciuranciuain
anciuranciuain  •  02 Iunie 2018, 04:44

Ce timpenie!!! De ce sa nu antrenezi FCSB? Daca Gigi te vrea, du-te Sumi la el! FCSB nu este Steaua. Ok?

andy_2008
andy_2008  •  01 Iunie 2018, 23:33

Sumi hai la STEAUA sa l batem pe pitiii .

dash.berlin
dash.berlin  •  01 Iunie 2018, 15:28
Postat de valeri_gazaev100 pe 01 Iunie 2018, 14:23

Marius Sumudica si celebrul sau tricou roz :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează