FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică atac frontal la FCSB: "Alibec și Budescu n-au fost niciodată așa de grași ca acum" + Discuțiile avute cu jucătorii lui Dică

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 10:57

Marius Șumudică îi critică pe cei de la FCSB pentru modul de pregătire și spune că Denis Alibec și Constantin Budescu nu sunt într-o formă fizică prea bună în acest moment.

"Cu tot respectul pentru tot ce se întâmplă la FCSB, dar niciodată Budescu și Alibec nu aveau atât de multe kilograme în plus la Astra cum au acum. Toată lumea spunea că Șumudică le dă pizza, dar eu vă spun că peste tot se mănâncă pizza. Și la Roma se mănâncă pizza", a declarat Șumudică la Pro X.

Antrenorul spune că a avut mai multe discuții cu Budescu și Alibec: "Am încercat să-i ajut pe Dică, Alibec, Budescu, Gigi. Am avut discuții cu jucătorii. Și ei greșesc. Trebuie să știi să-i obligi să-ți dea totul pe teren. Budescu se supăra că-l scoteam în minutul 87. A trecut pe lângă mine, m-a înjurat, m-am făcut că nu-l aud. Îmi aduc aminte că și eu l-am înjurat pe nea Mircea (n.r. Lucescu) după un meci și după câteva zile am avut o masă la un restaurant, dar îmi era rușine să-l privesc în ochi.

Dădusem o grămadă de goluri atunci, cine mai era ca mine? Eram la masă și a venit Lucescu la mine și mi-a făcut marcaj. Mi-a tremurat și crenvurștiul pe care-l luasem de pe masă. Mi-a spus: «Crezi că n-am auzit ce mi-ai spus. Dar ține minte că duminică jucăm cu Dinamo și tu trebuie să câștigi partida». N-am dormit două zile, m-a obligat omul ăsta să-mi pun pieptul înainte pentru el și apoi am dat gol".

Citește și:  Șumudică a rămas fără permis de conducere: "Mi-a spus că nu vrea să am aceeași soartă ca Ilie Năstase. Era un băiețaș cu freza într-o parte"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gtn5
gtn5  •  06 Iunie 2018, 21:30

are dreptate sumulica p... mica ,budescu trei-sarmale e ca un purcel,alibec la fel,sar suncile pe ei.

1442432749389929
Marius Velcovici  •  06 Iunie 2018, 15:30

A venit iar asta mic sa ne arate cum le stie el pe toate...Ceea ce nu vad sa faca grobianul este sa ne explice cum ii ducea pe turci la retrogradare daca mai erau cateva etape, sa ne explice cum ii zicea lui Jiji ce mare jucator e DeAmorim si facea tusa la el etc . Dar e greu pentru ziaristii astia facuti peste noapte sa puna si intrebari mai incomode pentru ca il supara pe ''mister'' si iar trebuie sa faca articole depe Facebook si Twitter

169060557063831
Stefan Anghel  •  06 Iunie 2018, 14:33

sumudica ...asta e versiunea ta referitoare la jucatori si la nea mirica...ar fi interesant sa ascultam si de la cei ce faci referire cum s-a purtat dialogul ! io stiu ca odata,pe cand erai antrenor la rapid,frumoasa galerie te-a si v-a alergat pe sinele de cale ferata,e adevarat sau intrebam galeria ?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează