FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică avertizează: "Cu lotul acesta nu prindem play-off-ul" » De ce l-a sunat Boldrin în miez de noapte

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 august 2016 20:24

Marius Șumudică n-a vrut să comenteze prea multe despre transferurile lui Fernando Boldrin și William de Amorim la Steaua, însă trage un semnal de alarmă.

"Am pierdut doi jucători foarte importanți. Mâine voi avea 16 jucători la meci. Voi băga și juniori. Ce să fac? Ce șanse să mai am? Trebuie să ne trezim toată lumea cu picioarele pe pământ și să ne gândim că dacă nu aducem 3-4 jucători de valoare, această echipă nu va prinde nici play-off-ul.

Acum avem 13 jucători care pot pune probleme la titularizare, dar apar oricând cartonașe, accidentări. Trebuie să reușim să-i înlocuim pe De Amorim și Boldrin. Nu discut acum dacă trebuiau dați, pentru că sunt suspendat", a declarat Șumudică la Digisport.

Antrenorul Astrei a spus că a vorbit și cu Fernando Boldrin despre transferul la Steaua.

"Boldrin e un jucător pe care eu l-am inventat. Mi-a cerut părerea, m-a sunat azi-noapte să-mi mulțumească pentru tot ce am făcut pentru el. Mi-a creat insomnie, n-am mai putut să mă odihnesc. Sunt un tip sentimental și de aceea nu pot face mai multe declarații pentru că s-ar întoarce împotriva mea", a adăugat Șumudică.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
khal_37
khal_37  •  13 August 2016, 16:28
Postat de alexdin pe 12 August 2016, 22:28

Bravo,sa luati campiionatul,*** clonati!

Home » Fotbal Intern » Liga 1 Negoiţă a cumpărat datoriile, Badea a rămas cu istoria! Acţionarul majoritar nu deţine palmaresul, sigla şi... Negoiţă a cumpărat datoriile, Badea a rămas cu istoria! Acţionarul majoritar nu deţine palmaresul, sigla şi culorile lui Dinamo. 28 mar 2013 7721 afişări Asta a aflat şi Ionuţ Negoiţă zilele trecute, în momentul în care patronul de la RIN a dorit să scoată la vânzare, în vederea meciului cu Astra, o colecţie de fulare pentru a celebra recordul celor 500 de meciuri din Liga 1 al lui Ionel Dănciulescu. Iniţiativa şefului din "Groapă" a fost oprită atunci când s-a cerut dreptul de folosire a siglei clubului, iar pentru acest lucru a fost nevoie de acordul vechii societăţi, CS FC Dinamo Bucureşti, cea amintită mai sus, care deţine 11,8% din acţiunile SC Dinamo 1948 SA, cele aflate sub iscălitura lui Nicolae Badea. Concret, palmaresul, sigla şi culorile, adică identitatea lui Dinamo sunt deţinute de CS FC Dinamo Bucureşti, adică de Nicolae Badea!

960317577335949
Andrei Dorin  •  13 August 2016, 15:47

Fără COLȚESCU care a SCOS 3 goluri din poarta Astrei şi alți 2-3 arbitrii " ingăduitori " in alte meciuri , n-ar fi luat CAMPIONATUL anul trecut !!! Performanța se va dovedi UNICĂ - acum sunt VRAIŞTE !

iobag
iobag  •  13 August 2016, 11:19
Postat de polistul68 pe 12 August 2016, 21:47

Amice, in afara de Viitorul, Chiajna si voluntari, cam toate echipele sunt clone. Si Dinamo si-a schimbat denumirea, si Steaua, Tg Mures, Iasi, Craiova, Timisoara....deci despre ce vorbim ?

Daca schimbarea numelui e criteriul tau pentru a stabili cine i clona, te cam joci cu cuvinte pe care nu le intelegi

Vezi toate comentariile (9)
Comentează