FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică: "Cred că Teixeira și Budescu vor pleca la FCSB" + Ce planuri de viitor are antrenorul

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 mai 2017 21:04

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, a confirmat faptul că Filipe Teixeira și Constantin Budescu au șanse foarte mari să semneze în următoarea perioadă cu FCSB.

"Cred că Teixeira și Budescu vor pleca la FCSB, din informațiile mele. Vor pleca și alți jucători de la Astra. Probabil că nimeni nu poate acorda salariile pe care le dă Gigi Becali", a declarat Șumudică la TV Dolce Sport.

Tehnicianul giurgiuvenilor a vorbit și despre viitorul său: "Am avut azi o discuție cu domnul Buduru, ne vom despărți în condiții ambiabile. Mi-aș dori să am o discuție și cu domnul Nicolae și să-i mulțumesc că a avut încredere în mine. Cred că au fost cei mai buni ani din viața acestui club.

N-am nicio ofertă din țară, încerc să-mi găsesc un angajament. Pot să stau și acasă, nu-i nicio problemă. Până la urmă îmi voi găsi de muncă. Primesc în fiecare zi telefoane, dar nimic concret".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
vasileschi
vasileschi  •  18 Mai 2017, 08:36

Inca o dovada ca vroia sa ajunga la FCSB , injura aceasta echipa numai de fatada < si iata cum play oful nu s-a jucat numai pe teren !!!!!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Mai 2017, 07:38
Postat de creve pe 17 Mai 2017, 21:30

Sincer, Contra cam are dreptate. Jucătorii care pleacă la Steaua pentru bani ar trebui să se gândească de două ori. Sunt jucători buni care s-au stricat acolo. Acum pe Boldrin îl cam dă afară, Moke la fel. Dacă mergi pentru salariu și prinzi echipa când și când e cam nasol.

Si tu ai dreptate. Pai, cum sa plece la Steaua? Acolo se strica. Din cauza ciobanului, desigur. Ia sa vina la RIN, la o tocanita ca lumea, in ritmurile pianului ala alb, sa-i aplaude coregrafii, sa-i pupe Bucurica si sa joace alaturi de Steliano si Patrick, vedete incontestabile, să vezi cum infloresc ca bujorii... albi si rosii...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  18 Mai 2017, 02:10
Postat de adriann_ pe 17 Mai 2017, 22:15

L-a pacalit ciobanul ca pe ultimul fraier, l-a tot aburit ca-l ia la fcsb si Sumudica a pus botul, *** la ambele meciuri din play-off etc etc.

A făcut ce a comandat patronul. Am scris de la meciul Astra-FCSB că Budescu va ajunge la Steaua, pentru mascarea ***. GB e foarte "corect" : plăteşte astfel impozit şi pentru blat...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează