FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică: "Cu mine n-a luat legătura nimeni de la Rapid. Giuleştiul nu se refuză!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2010 00:00

Tehnicianul Gloriei Bistriţa, Marius Şumudică, vorbeşte despre posibilitatea de a deveni antrenorul Rapidului şi spune că nici un oficial giuleştean nu l-a contactat pînă în acest moment pentru a-i propune un contract.

"Cu mine nu a luat legatura nimeni de la Rapid, mai am contract cu Gloria Bistriţa şi pe urmă mai vedem ce se întîmplă. Sînt antrenor sub contract, postura din care vorbesc nu e una tocmai plăcută pentru că nu vreau să se interpreteze că m-aş autopropune pe undeva.

Am făcut un retur bun, păream condamnaţi la retrogradare, dar am reuşit să depăşim aşteptările tuturor. Am o relaţie foarte bună cu Dinu Gheorghe încă de cînd eram jucător, m-a sprijinit şi m-a ajutat de fiecare dată", a spus Şumudică la sportro.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
 •  27 Mai 2010, 18:09

pai sumudica a fost extrem de aproape sa vina la Rapid dupa ce peseiro a plecat. personal l-am vazut la proRapid in biroul lui manea impreuna cu sichitiu. si atunci la televizor tot asa declara ca nu a vb cu nimeni din conducerea clubului...

varza00
varza00  •  27 Mai 2010, 17:59

In fiecare an la trei zile dupa ce pleaca antrenorul de la Rapid apare Sumulanschi care se autopropune antrenor, binenteles cu neprecupetitul ajutor total dezinteresat al unor prieteni din aceasta banala foaie. Mie mi-ar fi deja rusine si de cititori si de prieteni si de familie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează