FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică, declarații geniale despre Reghecampf: "Nu mi-e simpatic neam, dar nu se poate așa ceva! Mă duc la Piața VictorieI să-l susțin"

Articol de GSP - Publicat marti, 07 martie 2017 10:01

După 3-0 cu FC Botoșani, Marius Șumudică a vorbit despre antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, și despre situația în care se află acesta.

Tehnicianul Astrei i-a luat apărarea lui Reghe în scandalul în care acesta este acuzat că bea înainte de meciuri.

"Sunt intrigat de tot ce se întâmplă. Ceea ce pățește Reghecampf, deși eu nu sunt apărătorul lui, nu mi se pare normal. Nu facem decât să creăm o imagine proastă fotbalului românesc.

Eu nu cred că poate să bea o sticlă de vodcă înaintea unui meci și să se ducă beat pe bancă. Trebuie să fii tâmpit să faci așa ceva. Nu ai cum. Dă-o naibii de aici! Dacă bei o sticlă de vodcă nu vezi să faci nici schimbările. Se exagerează și nu poți să distrugi un om așa.

Eu nu am nimic cu Reghecampf. Sunt rapidist și nu mi-e simpatic neam, dar nu se poate așa ceva. Nu sunt eu avocatul lui, dar trebuie să fim mai atenți și să nu aruncăm cu noroi într-un om. O să mă duc în Piața Victoriei ca să-l suSțin pe Reghe", a spus Șumudică, potrivit TV Sport ro.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (8)
lapusneanul
lapusneanul  •  07 Martie 2017, 16:37
Postat de corectu pe 07 Martie 2017, 15:40

Piturca si cu talpanii lui cred asta.Saracutii.

s-a inteles gresit, o sticla de vodka, care are, fie 750 ml fie 1000 ml, o consuma in doi, el si mimi, poate se baga si manuta mache., nu ai cum sa te imbeti numai din atat, mai ales daca ai si putin antrenament :).. zvonul a fost lansat de viorel paunescu, piturca doar a dat pe ....goarna..:)

corectu
corectu  •  07 Martie 2017, 15:40

Piturca si cu talpanii lui cred asta.Saracutii.

869192929839265
Dragos Bargaoanu  •  07 Martie 2017, 14:42

"Geniale"????Vai de mama ta de mâzgălitor de hârtie...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează