FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - ASTRA 2-0

Şumudică e bucuros după victoria împotriva fostei echipe: "Astra nici nu s-a apropiat de poartă" :D

Marius Şumudică a obţinut o nouă victorie ca antrenor al Braşovului, 2-0 cu Astra
Marius Şumudică a obţinut o nouă victorie ca antrenor al Braşovului, 2-0 cu Astra

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2011 19:17

Marius Şumudică a obţinut o nouă victorie pe teren propriu de cînd a preluat Braşovul, 2-0, chiar împotriva fostei sale formaţii, Astra.

Şumi e mulţumit de numărul mare de ocazii pe care jucătorii săi şi le-au creat şi spune că dacă ar aduna punctele pe care le-a obţinut ca antrenor în acest sezon, s-ar fi luptat la pentru cupele europene. Acesta a intervenit la Radio GSP unde a discutat despre victoria împotriva contra  fostei sale echipe.

"Şumudică a demonstrat că are caracter! Le-am demonstrat tuturor că se poate, le mulţumesc jucătorilor că m-au ascultat şi mi-au făcut cea mai frumoasă zi din viaţa mea. Se mai întîmplă să pierd şi unele jocuri, dar de obicei cîştig. Mă bucură foarte mult că am stat pe bancă şi cei de la comisia de disciplină mi-a dat dreptate că nu am făcut nimic.

Punctele sînt importante, trebuie să ieşim din zona retrogradării. Nici cu Steaua nu trebuia să pierdem, am pierdut după un penalty inventat. Atîtea ocazii aşa cum am  avut noi azi n-m mai văzut, am prins un portar în zi mare, altfel scorul ar fi fost mult mai mare.

Astra nici nu s-a apropiat de poartă. Eliminarea lui Miranda a fost justificată, e clar. Dacă adunam toate punctele pe care le-am făcut eu sezonul ăsta eram la cupele europene. A contat şi că îmi cunoşteam bine adversarul", a spus Şumudică la Radio GSP.

FC Braşov a învins Astra cu 2-0. Golurile au fost marcate de Moutinho şi Bruno Miguel, autogol.

Vezi AICI o galerie foto de la meci

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
sica2ro200
sica2ro200  •  04 Decembrie 2011, 10:54

....nneeeeebuuuuuuuunuuuuleeeeee !!!

rapidista_96
rapidista_96  •  03 Decembrie 2011, 21:56

Sumi e unul dintre cei mai buni antrenori din Romania si acest lucru se vede prin prisma rezultatelor pe care le are ,dar inspecial prin faptul ca toate echipele la care a antrenat au jucat un forbal foarte frumos si spectaculos,dominandu-si adversarul indiferent de numele pe care il avea.....este un antrenor foarte bun si cred ca va face multe pentru fotbal .Felicitari SUMI pentru victorie!!!!

ulle
ulle  •  03 Decembrie 2011, 21:04

Dulce-i razbunarea, e? Nuie Miculae!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează