FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică e disperat că Rapidul ratează transfer după transfer: "Şi noi ce facem?"

Articol de , - Publicat vineri, 07 ianuarie 2011 00:00

Antrenorul giuleştean a răbufnit după ce şefii din Giuleşti n-au reuşit să-i aducă nici un fotbalist din cei pe care i-a dorit şi, în plus, l-a pierdut pe Cesinha

Marius Şumudică a făcut o criză de nervi cînd a aflat că Andrei Mureşan (25 de ani) a semnat cu Lankaran! Antrenorul rapidist s-a plîns apropiaţilor: "Nu se mai poate aşa! Chiar nu putem să luăm şi noi un jucător din cei pe care-i vreau? Andrei nici măcar nu era scump. L-am mai pierdut şi pe Cesinha, am rămas doar cu Frunză pe stînga". Tehnicianul din Grant a insistat mult pentru închizătorul de la Bistriţa, dorindu-l şi în vara trecută, dar atunci şefii l-au preferat pe Nicolae Grigore, de la Braşov.

De asemenea, un alt motiv pentru care Şumi s-a enervat e transferul lui Georgian Păun la Lankaran. Dinamovistul se afla şi în această iarnă pe lista rapidiştilor, chiar dacă la începutul sezonului nu l-au putut aduce.

Băjenaru, în locul lui Cesinha
Astfel, pentru a-l îmbuna pe Şumi, Dinu Gheorghe i-a promis că va folosi o parte din banii încasaţi în schimbul lui Cesinha pentru a i-l aduce pe Liviu Băjenaru (27 de ani), de la Gloria Bistriţa. Totuşi, alb-vişiniii trebuie să se grăbească deoarece bistriţeanul a intrat în atenţia lui Rednic, după ce nu a reuşit să-l împrumute pe Grigorie.


150.000 de euro e suma pe care o solicită Bistriţa în schimbul lui Băjenaru. Mureşan a plecat la Lankaran pentru 200.000 de euro


"Dacă am fi avut bani, l-am fi luat pe Mureşan. Era normal ca el să se ducă la Lankaran, Rednic a făcut o ofertă clară şi serioasă"
Dinu Gheorghe, preşedinte executiv Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
rpancone
rpancone  •  09 Ianuarie 2011, 00:33

pai ie normal sumi sa fie asa daca vama asta nu face nimic ia bani dageaba da la rapid

gio1
gio1  •  07 Ianuarie 2011, 12:42

Bai vama!In loc de Muresan, l-ai adus pe grigore (bun la gioale si cartonase), l-ai mai adus pe baniicoman (pe prima mare de instalare si salariu la fel), pe Cassio pe 700 000 EUR, il ti pe Grigorie(rezerva si 50% al lui dinamo): daca tragi linie si aduni, cred ca aveai bani de Moraes si de Muresan. MARE MANAGER ESTI ! NUMAI AROGANTA DE TINE! DE DOI LEI SI AIA CIND NU SE BAZEAZA PE NIMIC...

davidero
davidero  •  07 Ianuarie 2011, 11:01

nu are nici o vina dinu voma ,utecila e cu banii si cum stim toti cat e de zgarcit...rapidul se scufunda dar pasarile parca zboara ,nu?:))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează