FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID

Şumudică: "E greu să fii antrenorul Rapidului!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 februarie 2011 00:00 / Actualizat joi, 03 februarie 2011 10:34

Accidentările şi plecările jucătorilor la echipa naţională îi dau bătăi de cap lui Marius Şumudică. Antrenorul alb-vişiniilor e mai îngrijorat de acest aspect, decât de rezultatele celor două meciuri de la Copa del Sol. Rapid a terminat cu acelaşi scor, 0-0, meciurile cu Rosenborg şi Malmo. Giuleştenii au fost însă depăşiţi de fiecare dată la penalty-uri. În cele două partide, elevii lui Şumudică au ratat de cinci ori de la punctul cu var!

"N-am reuşit să marcăm, suferim din punctul ăsta de vedere. În schimb, sunt bucuros că nu luăm goluri. Până la urmă, n-am pierdut niciun meci, deşi am jucat cu echipe campioane în Norvegia şi Suedia. La penalty-uri nu mai contează, acolo totul este o loterie. Din punct de vedere numeric, scârţâim. Trebuie să servim echipa naţională şi să-i protejăm pe cei cu probleme. O să rămânem 12, ne antrenăm 6 la 6, ca la handbal. Sunt total nemulţumit din acest punct de vedere, singurul care suferă sunt eu. În momentul de faţă e greu să antrenezi Rapidul", a declarat Marius Şumudică la Dolce Sport.

Playtech: Ianis Hagi a dat lovitura! Suma colosală pe care un antrenor vrea să o plăteasca pentru a îl lua


Comentarii (1)
cris_tm
cris_tm  •  02 Februarie 2011, 20:11

L.P.F. nu a primit banii pentru drepturile de televiziune. Dragomir a spus ca a imprumutat pe Mititelu!? din banii salariatilor LPF. Din bani sau scazut si amenzile aberante,deci nu prea se leaga.Miroase urat.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează