FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică e la serviciu, dar nu renunță la bani! Cum arată viitorul imediat al Astrei

Articol de - Publicat joi, 06 octombrie 2016 19:24

Marius Șumudică a fost astăzi la antrenamentul Astrei, deși e în conflict deschis cu clubul pentru a-și recupera restanțele financiare.

Totuși, antrenorul campioanei României și oficialii Astrei vor mai avea discuții în aceste zile pentru a stabili cum va fi eșalonată plata datoriilor către Șumudică în valoare de 298.000 de euro.

Surse din cadrul clubului giurgiuvean susțin că atunci când actele privind plata vor fi finalizate, părțile se vor despărți.

O variantă vehiculată în ultimele zile era Daniel Isăilă, antrenorul care a adus Cupa și Supercupa la Giurgiu, doar că fostul secund al lui Iordănescu iese din calcule pentru că a avut divergențe cu patronul Ioan Niculae.

Totul a plecat după ce pe 4 octombrie Marius Șumudică a câștigat procesul cu Astra, iar echipa patronată de Ioan Niculae s-a văzut obligată să-i achite legendei rapidiste peste un sfert de milion de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
vasglo
vasglo  •  07 Octombrie 2016, 10:29

Daca Cocalarul asta logoreic a ajuns o "legenda rapidista", oare ce mai sunt un Baratky, Ionica Bogdan, Bazil Marian, Vasile Copil, Ion Motroc, Titus Ozon, Valentin Stanescu, Jamaischi, Kraus, Cauciuc Ilie Gravu, Dan Coe, Bebita Nasturescu -Parpala, Codreanu-Spaima Oglinzii, Ion Ionescu, Niki Dumitriu, Nicolae Lupescu, Tamango si multi altii?...

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  07 Octombrie 2016, 10:17

Legenda rapidista are cale libera spre divizia a 5-a si ne-am dat seama imediat. Sa vedem pe care-i alege: pe rapizi sau pe ceferisti si e bine. Hei, hei!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  07 Octombrie 2016, 00:59

ahahahah,ninel legenda,ba de ras ,sunteti

Vezi toate comentariile (11)
Comentează