FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Şumudică îi dă o replică acidă lui Argăseală: "Atunci a fost bine, nea Vali?". Steaua, ironizată de antrenor

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2015 09:38

Marius Şumudică a reacţionat după conferinţa de presă organizată de Valeriu Argăseală ieri, cînd a cerut scoaterea din arbitraj a întregii brigăzi conduse de Sebastian Colţescu.

"A greşit la o fază Colţescu, pentru că la celelalte două era problema tuşierilor. A greşit la o fază acum şi gata, să îl scoatem din arbitraj. Că vrea domnul Argăseală. Să-l urmăriţi pe domnul Vali Argăseală la pauza meciului Astra cu Steaua, cum alerga după arbitri şi cum îi alerga pe acolo şi credea că e în Ghencea. Se credea la el acasă, în Ghencea, şi punea o presiune aparte.

Dar ei au fost învăţaţi să fie cei mai buni, au fost momente cînd au fost cei mai buni, dar au fost şi foarte mult ajutaţi. Cînd arbitra Colţescu pe Tg. Mureş cu Astra şi a cîştigat Astra după acel meci cu nenumărate discuţii şi au fost campioni, a fost bine cu domnul Colţescu? Îl intreb eu pe domnul Argăseală, a fost bine? Nea Vali, a fost bine?", a declarat Șumudică pentru Dolce Sport.

Antrenorul Astrei a continuat ironiile la adresa Stelei: "Dacă i-am deranjat pe cei de la Steaua, să ne spună şi refuzăm să mai jucam şi în play-off cu ei şi îi lăsăm să joace ei singuri, pe cei de la FCSB. Sau să aducem alt arbitru străin că nu e nici un fel de problemă".

Astra a învins Steaua pe teren propriu cu scorul de 2-0, după ce trupei lui Mirel Rădoi i-au fost anulate trei goluri valabile.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (111)
1047881425236988
Niculae Costel  •  21 August 2015, 19:26

C ata șpaga a dat la arbitri? ca asa ceva nu am mai văzut, sa iei trei goluri și sa câștigi meciul cu 3-2

879034315514604
Ion Iancuta  •  15 August 2015, 08:22

Ori regulamentul este interpretat de ***, ori est prost conceput.Un exemplu simplu. Toată echipa inclusiv portarul se află la un moment dat în jumătatea adversă, mingea este respinsă sau degajată de portar dincolo de mijlocul terenului unde se află un coechipier fiind singur în jumătatea de teren și are intenția de a juca mingea alergând după ea. Tușierul ridică fanionul iar centralul fluieră obsaid fără să atingă jucătorul mingea eventual sărind peste minge. acest caz nu se aplică și la golul doi anulat poate corect al Stelei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

747919471985832
Valeriu Toma  •  15 August 2015, 07:28
Postat de cata1002 pe 15 August 2015, 07:21

Asa , si? Daca asa a zis Craciunescu , e litera de lege? Ala e inca frustrat ca nu mai este la conducerea CCA si face orice, la orice emisiune participa , sa loveasca in arbitraj si in Vasarass. Cat despre voi, cea mai slaba echipa din istoria CL, va doresc sa inscrieti in fiecare meci 3 goluri si sa pierdeti cu 2-0. Hotii striga hotii !!!

*** vorbesti sa nu adormi

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează
Close