FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ASTRA, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP

Șumudică îi ia peste picior pe roș-albaștri: "Ei sunt ăia de la FCSB, Berceni, Mogoșoaia, cum se mai numesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 aprilie 2017 11:11

Marius Șumudică își continuă războiul cu FCSB, mai ales că în această seară vor juca în meci direct, de la ora 20:30.

"Să ne dăm mâna cu ei, dacă ne bat. Ei, de la FCSB, Berceni, Mogoşoaia, cum se mai numesc.... Bravo, bă, Astra Gugu, cum ne ziceau ăia. Hai să ne vedem fiecare de treaba lui. Mai grav e că vin oameni din fotbal care zic că e blat.

Dacă ne bat, jos pălăria pentru ei. Aşa am făcut şi cu Viitorul. M-a bătut Hagi. Bravo, Gică! Asta e. Voi face orice ţine de mine să facem orice mâine. Un egal, o victorie, orice. Orice loc mai sus înseamnă bani", a declarat Șumudică.

Antrenorul Astrei susține că Junior Morais va juca diseară, deși Gigi Becali a anunțat în mai multe rânduri că a semnat deja un contract cu fundașul stânga al giurgiuvenilor și din vară va fi la FCSB.

"Junior Morais nu a luat niciun ban de la Steaua. Morais îşi doreşte să joace mâine. El va face parte din primul „11” şi nu va fi nicio problemă.

La mine aproape toată echipa termină contractul şi nu trimit eu jucători la echipa a doua. N-o să pregătesc meciul în funcţie de Alibec. E o echipă bună, pe care trebuie să o rezolvăm", a adăugat Șumudică.

  • FCSB - ASTRA se joacă în această seară, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  06 Aprilie 2017, 23:51

SI IATA NINELE,CA KARMA SE INTOARCE,PLECI INJURAT SI UMILIT DIN TARA ASTA !

andrei.f
andrei.f  •  06 Aprilie 2017, 15:04

Şumi, dacă n-a fost blat meciul cu viitorul, apoi, e nasol. Să iei bătuta acasă, să-ţi scoată fotbalul din cap Viitorul, cam trist sfârşit la Astra !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close