FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Şumudică îi răspunde lui Copos: "Banii din buget s-au dus pe cei 14 jucători veniţi"

Marius Şumudică vrea să ia campionatul cu Rapid
Marius Şumudică vrea să ia campionatul cu Rapid

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 23 februarie 2011 22:21

Marius Şumudică a vorbit despre situaţia prin care trece Rapid şi spune că are planuri mari pentru această echipă în sezonul viitor dacă nu vor pleca jucători importanţi

 

Titlul este obiectivul lui Şumi pentru sezonul viitor: "Rapidul creşte ca echipă pe zi ce trece, iar dacă rămînem împreună şi sezonul viitor, promit că ne vom bate la titlu cu şanse reale", a spus antrenorul Rapidului la GSP TV. "Pentru acest sezon pot spune doar că nu mă gîndesc că echipa noastră nu va prinde un loc în cupele europene", a completat Şumudică.

După ce George Copos a spus că nu înţelege unde s-au dus banii clubului în acest an, Şumudică a ţinut să îi răspundă acestuia: "Nu ştiu de ce patronul spune că nu ştie pe ce s-au dus banii în acest sezon. Am luat 14 jucători şi nu au venit toţi liberi de contract sau fără salarii. Nu vreau să comentez mai mult".

"Maftei şi Pancu sînt rapidişti adevăraţi"

Şumi a vorbit despre transferul lui Maftei la CFR Cluj şi spune că se bucură că îl are pe Daniel Pancu în vestiar: "Pentru mine rapidistul adevărat nu îmbracă tricoul unei rivale. Pancu, Maftei sînt rapidişti adevăraţi că n-au acceptat să joace la Steaua sau Dinamo", a mai spus tehnicianul Rapidului.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
69costi
69costi  •  24 Februarie 2011, 19:04

s-au papat o gramada de bani pe muraturi;cu echipa asta iar o sa fim ratatii Romaniei;George Copos esti penibil cand vorbesti de titlu.Cu cine vrei sa iei campionatul,cu Cassio ,cu Sburlea ,cu Roman , cu Eseghias,cu Grigore ,cu Coman si Glauber? Ai cativa fotbalisti buni dar Bozo si Lazar vor sa plece,Cesinia joaca doar cateva meciuri pe an, Constantin mai mult sta datorita cartonaselorsi pe Antonio l-ati zapacit 'transferandu-l 'de nu stiu cate ori.Au fost bani pentru trupa lui vama de nulitati venita de la Brasov dar pentru reintoarcerea lui Maftei nu a fost.Nu mai este loc pentru Ionita dupa ce s-a luat o gramada de bani pe el .Bine ca avem cele mai scumpe abonamente,ca avem ce vedea!

69costi
69costi  •  24 Februarie 2011, 19:03

s-au cheltuit bani multi pe muraturi!G.Copos vrea sa ia campionatul cu Roman ,Cu Sburlea ,cu Eseghias,cu Duarte ,Cu Grigore?Aproape au retrogradat cu Brasov si i-am luat noi de buni?Pe linga ei ,culmea ,l-am luat si pe Cassio!N-am avut bani pentru Maftei,nu l-am vrut pe Ionita inapoi "pariem pe Sburlea in retur". Pe cei mai rasariti ii facem sa plece ,Lazar ,Bozo si Constantin nu mai vor la Rapid,dar nu-i nimic pentru ca ii inlocuim repede cu niste nulitati platite regeste! Coman a venit cu un tupeu (si un salariu) incredibile .Nu inteleg de ce nu joaca pe Straton este peste Bornescu si Coman.Cum se poate ca acest Coman sa aiba salariu cat pantelimon si tatarusanu la un loc Dinule Vama?

velsadicu
velsadicu  •  23 Februarie 2011, 22:28

Ce se mai contrazic si jurnalistii astia fratreee! Ba ca nu au cheltuit pe achizitii decat 35000 Euro , ba ca au luat 14 jucatori , ba ca Sumudica plange ca nu are jucatori destui ,ba ca G.Copos nu mai da niciun ban , ba ca au platit datoriile la Brasov , ba ca nu au platit nimic etc... Cine poa sa ii mai inteleaga pe rapidisti?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează