FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-4

Șumudică îl laudă pe Alibec: "Suntem nebuni la cap dacă n-ajunge la EURO" » Mesaj pentru Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 22:20

Marius Șumudică l-a ridicat în slăvi pe Denis Alibec după cele trei goluri reușite în victoria Astrei în fața lui Dinamo, scor 4-1, și nu concepe ca atacantul să nu ajungă la EURO.

"Alibec a demonstrat că e cel mai bun atacant. A reușit execuții senzaționale. Dacă Alibec nu are valoare pentru lotul pentru Franța, înseamnă că suntem nebuni la cap! N-am văzut în viața mea pe cineva să dea așa cu stângul!

Am arătat trei degete în sensul că Alibec a dat trei goluri. Nu cred că mai e nevoie de altceva pentru a ajunge la echipa națională", a spus Șumudică la Digisport.

"Rednic m-a bătut doar o dată, eu de cinci ori, săracul. E un antrenor bun, eu consider că ar trebui să fie noul selecționer. Că l-am bătut eu azi sau în alte dăți nu are nicio relevanță" Marius Șumudică

Antrenorul Astrei consideră că formația sa joacă cel mai bun fotbal.

"Am făcut un meci bun, am controlat jocul. A fost o victorie meritată. Chiar dacă am avut un public ostil la început, după ce și-a dat seama de diferența de valoare dintre cele două echipe s-a schimbat.

Îmi felicit echipa, e victoria jucătorilor. La pauză cred că am fost puțin inspirat că l-am băgat pe Lovin la mijloc și de acolo am avut mai multă posesie. Avem nevoie de continuitate în rezultate. Consider că echipa mea joacă cel mai bun fotbal. Sunt fericit că-i chinui pe alții", a adăugat Șumudică.

"Probabil va crește prețul pentru Alibec și domnul Becali va trebui să mai vândă două terenuri pentru a-l cumpăra" Marius Șumudică

32 de goluri
în 87 de meicuri are alibec în Liga 1, în meciul cu Dinamo reușind primul hattrick din carieră

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2016, 18:13

sumudica ramane nulitate si parior

andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Aprilie 2016, 15:57

rapid ramane prima comunista

853370428122718
Floarea Ion  •  02 Aprilie 2016, 13:38

Alibec poate sa joace numai cu dinamo si sa-l aiba adversar numai pe Marc ca sa dea si el gol ca la alte meciuri nu prea era pe teren avea grija sa injure arbitrii si pe cei care il deposedau in rest un mare fasss .A fost selectionat si nu a facut nimic.Aseara a fost un BLAT de toata rusinea,o cacealma nu un meci de fotbal,cand ies asemenea echipe prin Europa nu prea stiu cum ii cheama.Sumudica un frustrat un ofticat,nu o sa castige nimic in viata lui cu asemenea atitudine,sa-si vada de ograda lui nu si muste pe altii de partile dorsale tot timpu.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează