FOTBAL  »  LIGA 1  »  RAPID - U CLUJ 3-0

Şumudică îl vrea pe Maftei: "E ţinta noastră principală"

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Tehnicianul Marius Şumudică a declarat, vineri, că, în această iarnă, vor mai veni câţiva jucători la Rapid, principala sa ţintă fiind fundaşul Vasile Maftei, pentru aducerea căruia gruparea giuleşteană trebuie să facă toate eforturile, deoarece este "indispensabil".

 

"În iarnă vor mai veni jucători, am un proiect împreună cu Dinu Gheorghe, pentru că dacă vom fi acolo sus în clasament şi vrem să ne batem pentru primele trei locuri, trebuie să mai aducem jucători. Probabil că vom şi renunţa la unul, dar asta este viaţa. Pe Maftei şi Moraes îi doresc, cu ei Rapid va deveni foarte puternică. Maftei este primul jucător pe lista mea de transferuri, el este un lider în vestiar, a făcut multe pentru Rapid şi Rapidul îi datorează. Nu cred că Maftei se poate duce vreodată la Steaua, dar cu toate astea noi trebuie să facem eforturi să-l aducem, pentru că este indispensabil", a spus Şumudică.

Playtech: Anamaria Prodan, lovitură fatală pentru Laurenţiu Reghecampf. L-a ţintit unde îl doare mai tare, apoi a plecat din ţară


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează