FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Șumudică, invitație la cafea pentru Andone: "Nu și-a cerut scuze" » Cum i-a răspuns antrenorul lui Dinamo

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 octombrie 2016 09:45

Ioan Andone a dezvăluit la finalul partidei dintre Dinamo și Astra (2-2) ce a discutat cu Marius Șumudică înainte de meci și susține că va ieși la o cafea cu antrenorul campioanei, săptămâna viitoare.

În ciuda zvonurilor care l-au dat pe Șumudică drept înlocuitorul său pe banca lui Dinamo, Andone declară că nu are o problemă cu tehnicianul Astrei.

"Eu și Șumudică ne cunoaștem de atâta timp, de 20 ani. A fost un dialog, atâta tot. I-am urat baftă joi. O să bem o cafea săptămâna care vine. Eu nu am nimic cu el, ce să am? Șumudică este un antrenor bun. A făcut schimbări bune, a întors rezultatul.

Nu pot să vă spun ce mi-a povestit. Sincer. Nu a cerut scuze, am discutat și a spus că vrea să se vadă cu mine la o cafea, iar eu i-am răspuns că da", a spus antrenorul lui Dinamo, conform TV Dolce Sport.

Ioan Andone a fost aspru criticat de fanii lui Dinamo din cauza evoluțiilor slabe ale echipei. Suporterii au cerut conducerii aducerea lui Marius Șumudică pe banca echipei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
vlad007
vlad007  •  30 Octombrie 2016, 16:59

Ioan Andone a fost mereu deschis, si-a facut datoria atat ca jucator, cat si ca antrenor, la club cu prisosinta si la echipa nationala, promovat si confirmand increderea mentorului sau, Mircea Lucescu. Vulcanic, temperamental, curajos - tineti minte cum a sfidat tribuna plina de generali cu Valentin Ceausescu in frunte - Andone a confirmat si ca antrenor, capabil, autoritar, echilibrat. Acum se confrunta cu o situatie grea, furat clar de arbitri la Botosani si aseara cu Astra chiar pe teren propriu si in superioritate numerica. Nimeni nu va accepta necalificarea in play off, ar fi o rusine fara precedent pentru Dinamo! Asa ceva nu se iarta nici macar lui Andone. El nu l-a lucrat pe Rednic, zis Strambu, abil si literalmente greu de ucis, de fapt de disponibilizat de patronii versati. Andone este corect, cinstit si nu se preteaza la manevre sau masuri de siguranta in caz de disponibilizare. El crede sincer ca va redresa situatia si Dinamo va intra in play off. Din pacate, contextul general ii devine tot mai ostil pana nu va mai suporta nici el.

nebraska
nebraska  •  30 Octombrie 2016, 11:50
Postat de gigi_becali_4 pe 30 Octombrie 2016, 10:31

Se vad la cafea ca sa ii dea Andone banii inapoi lui Sumudica pentru ca Astra a egalat in min 94 in loc sa piarda. Sumudica i-a zis lui Andone ca nu ii da banii inapoi, pentru ca nu e vina Astrei ca arbitrii au dictat eronat penalty in min 94 :))))

Cu bani idolul tau umbla gigistule odios...chiar n-ai nici un pic de rusine bă?

daweroirl
daweroirl  •  30 Octombrie 2016, 11:38
Postat de daweroirl pe 30 Octombrie 2016, 11:36

*** , echipa păcii...

Hai sa fie mimamo na

Vezi toate comentariile (14)
Comentează