FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA 2-0

Șumudică, ironic la adresa steliștilor: "Anticârcel este medicamentul campionilor! Dedic victoria și suporterilor rapidiști"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 aprilie 2016 22:40

Marius Șumudică i-a ironizat pe steliști la finalul partidei câștigate în fața Stelei, 2-0 și a declarat că a lăcrimat la finalul meciului care ar putea aduce trofeul la Giurgiu.

"Poate toată lumea se aștepta să ne închidem, dar am reușit să jucăm, iar rezultatul nu poate fi contestat. Nu am realizat nimic, mai avem trei meciuri din care trebuie să facem 4 puncte.

Am luat cele mai bune decizii în momentul în care am sacrificat meciul din Cupa Ligii și vă repet, nu uitați, Anticârcel este medicamentul campionilor", a declarat antrenorul Astrei la Dolce Sport, ironizând astfel metodele de pregătire ale staff-ului lui Reghe și Neubert.

"Mi-au dat lacrimile și mie, și tuturor jucătorilor. Matematic, nu mai putem pierde locul de Champions League și este foarte important. Sper să găsesc o oarecare clemență pentru că am recunoscut că am pariat și să fiu alături de această echipă în Champions League.

Dedic victoria și suporterilor rapidiști", a adăugat tehnicianul.

Șumudică este de părere că Alibec și-a câștigat locul de titular la Euro: "Dacă se pleacă cu un charter mai mare, nea Puiu trebuie să dea jos pe cineva de acolo și să îl pună pe Alibec".

  • Astra s-a impus cu 2-0 în fața Stelei, grație golurilor marcate din penalty de Găman și Alibec.
  • Echipa din Giurgiu se distanțează la 6 puncte de trupa lui Laurențiu Reghecampf, cu trei etape înainte de final.
  • Cu 4 puncte în ultimele 3 etape, Astra este noua campioană a României (la egalitate ia Steaua titlul, pentru că Astra a avut un număr de puncte impar înainte de play-off, care s-a rotunjit în plus).
  • Programul Astrei în ultimele 3 etape: ASA (d), Dinamo (a), Pandurii (d).
  • Programul Stelei în ultimele 3 etape: Viitorul (a) Pandurii (a) ASA (d).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
1002911636442961
Gheorghe Bârzã  •  17 Aprilie 2016, 15:18

Poate cineva sa confirme daca WADA sau cum se numeste comisia antidoping a fost sau Neuberth sau cum se numeste antidrogul de la FCSB s-a temut doar.L-am vazut foarte suparat pe Sumudica si probabil a avut si motive pentru ca nu a putut sa-si faca treaba cel mai sigiur din frica.Unii ca d-l Naum si alti ***(99% de la DIGI Sport)incerca sa-l incrimineze pe Sumudica nu au vazut ca ala frustrat si negru de suparare era cel cu energizantele(etnobotanicele nemtesti vorba vine).

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

starcraft
starcraft  •  17 Aprilie 2016, 12:01
Postat de Marius Nica pe 17 Aprilie 2016, 09:35

recunoaste ca ai plans mult azi noapte. Te-ai inchis in camaruta cu ursuletul de plus imbracat in tricoul de ciobanas si ai urlat de durere. Ce ai udat mai mult, perna sau chilotii babei de vis-a-vis?

cap ai! (ca sa nu-ti ploua in gat), minte iti mai trebuie! ce legatura are afirmatia mea, cu aberatiile decartate de un derbedeu ca tine ?!? vezi de drumul tau! spuneam doar ca vreau sa vad caracter ... putin probabil de la un mascarici***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

manutd.steaua
manutd.steaua  •  17 Aprilie 2016, 11:31

adica *** ???? :)))))))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează