FOTBAL  »  Superliga  »  VASLUI - GLORIA BISTRIŢA 0-1

Şumudică: "L-am adus pe Moraes cu 10.000 şi acum am ofertă de 1.2 milioane"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 martie 2010 00:00

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Marius Şumudică, a declarat după victoria echipei sale, scor 1-0, pe terenul  lui FC Vaslui, că ultimele rezultate ale grupării bistriţene nu sunt meritul fostului director tehnic, Florin Halagian.

"Nu vreau să se mai spună că este meritul lui Halagian la această echipă. Îl respect pe Halagian, însă rezultatele nu trebuie puse în cârca altui antrenor. Am avut ochi când l-am adus pe Moraes, din Brazilia, cu 10.000 de euro, iar acum am ofertă de 1,2 milioane de euro pentru el.

Am venit la Vaslui cu gândul de a obţine toate cele trei puncte. Dacă nu făceam presing, nu aveam şanse de a câştiga. Ştiam că fundaşii centrali ai Vasluiului sunt lenţi. Am avut şi şansă, şi am reuşit să ţinem adversarul departe de poartă. FC Vaslui are cei mai buni jucători din ţară, dar nu şi cel mai bun grup.

Noi am avut o echipă admirabilă, disciplinată, care m-a ascultat în pregătiri. Cred că suntem pe primul loc în retur cu cele 10 puncte obţinute şi vreau să o ţinem tot aşa. E una dintre cele mai fericite zile din viaţaa mea. Sper să ştiu să gestionez situaţia şi când va veni prima înfrângere", a declarat Şumudică.

Mediafax

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  14 Martie 2010, 22:57

dayana e mai scumpa pacat de d.....

 •  14 Martie 2010, 22:45

fan fc vaslui, voi nu sunteti o echipa fruntasa.

 •  14 Martie 2010, 20:55

un mititel alterat si oltean nu se poate pune cu LORDUL JEAN, dar tinand cont ca nenea Jean e oltean poate va va da o mana de ajutor mai PRAZARILOR!!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează