FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Șumudică la FCSB din vară?! Varianta disperată luată în calcul de Gigi Becali pentru titlu + primul transfer pregătit

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 aprilie 2019 09:33

Mihai Teja nu are prea multă liniște la FCSB. Tehnicianul mai are la dispoziție numai șase meciuri să își salveze postul. Dacă „roș-albaștrii” ratează pentru al patrulea an titlul, Gigi Becali e gata să ia o măsură drastică: Marius Șumudică antrenor la FCSB!

Gigi Becali e dispus să renunțe la Teja dacă nu-și atinge obiectivul și să facă un prim mare compromis. Patronul e gata să uite de trecutul rapidist al lui Șumudică și să-l aducă din vară la cârma echipei.

Fostul tehnician rapidist o antrenează acum pe ocupanta locului 3 din Arabia Saudită, Al-Shabab, însă a anunțat că la finalul sezonului își va da demisia din cauza suporterilor, care l-au fluierat la înfrângerea cu Al Ahli, scor 0-4.

De altfel, Șumudică a declarat în mai multe rânduri că ar fi dispus s-o antreneze pe FCSB, ultima dată la finalul anului trecut: „Singurul om din Liga 1 cu care aș lucra e Gigi Becali! Și garantez că dacă se va întâmpla asta voi câștiga titlul de campion la pas!”.

„Şumudică e prietenul meu bun. El a început acum să se îndrepte. Eu i-am zis că a făcut o mare greşeală cu Rapidul. Îl iau oricând la Steaua dacă îl vor suporterii. I-am zis să mai aplaneze lucrurile cu ei” Gigi Becali, patron FCSB, la începutul anului 2019

N-ar veni singur!

Șumudică nu ar veni la FCSB fără întăriri. Constantin Budescu, 30 de ani, e tentat și el de o revenire în țară pentru a-și recăpăta locul în echipa națională a României. Mijlocașul care a câștigat titlul în 2016 cu Astra mai e și pe lista celor de la CFR Cluj. Ar prefera însă să evolueze în continuare alături de tehnicianul cu care a avut cele mai bune rezultate din carieră.

Crezi că-l vor accepta fanii steliști pe Șumudică la FCSB?

DA, ar fi o soluție bună
NU

VIDEO Șumudică și-a anunțat demisia într-un moment de nervozitate: „Să vină Guardiola sau Mourinho!”

Alte variante: Reghecampf sau Alexa

Dacă Șumudică ar spune pas, Becali ar mai avea doi ași în mânecă: Laurențiu Reghecampf sau Dan Alexa.

Reghe e pe locul 9 cu Al Wasl în Emiratele Arabe Unite, fiind învins în ultimele două partide cu același scor: 2-4. Nici suporterii arabilor nu-l mai vor. La meciul de ieri de pe teren propriu pierdut cu Al Ahli Dubai au fost doar 620 de spectatori! Pentru Reghecampf ar fi cel de-al treilea mandat la FCSB, după cele din 2012-14 și 2015-17. În primul a câștigat două titluri și o Supercupă, iar în al doilea a cucerit Cupa Ligii.

De partea cealaltă, Dan Alexa e într-o situație critică cu Dunărea Călărași, echipă care se află pe penultimul loc în play-out și tocmai a pierdut în fața ultimei clasate, 0-3 cu Chiajna. Dacă va retrograda, Alexa va rămâne liber de contract și ar fi dispus pentru o aventură la FCSB, mai ales că înaintea venirii lui Teja el era una dintre principalele ținte. N-a mai ajuns din cauza unui conflict mai vechi cu MM Stoica.

Anamaria Prodan, reprezentantul lui Alexa, a declarat chiar ieri la Pro X: „Da, clar l-aș fi văzut pe Dan Alexa la FCSB. Defila, vă spun, avea 7-10 puncte avans în momentul ăsta. Am foarte multă încredere în el”.

Citește și:

CFR CLUJ - FCSB // Titlul se decide la vraci! Cele două rivale fac eforturi uriașe pentru ca Țucudean și Pintilii să fie pe teren în derby » Fără ei s-au pierdut 40% din puncte!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (64)
jijimimi
jijimimi  •  14 Aprilie 2019, 07:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anti.cioban
anti.cioban  •  13 Aprilie 2019, 21:46
Postat de Gigel Borcanel pe 13 Aprilie 2019, 18:53

Articolul ăsta, plin de dacă şi cu parcă, nu poate fi decât al lui Crăiţoiu, chiar dacă nu e semnat. În rest îi dorim lui Becali să îşi folosească aşa zişii aşi din mânecă. Va fi circ în continuare şi probabil tot fără campionat va rămâne.

Probabil e menit sa "puna presiune" pe Teja, sau cine stie ce o fi in mintea oricum nu prea sprintena a ciobanului infractor. Sumudica are 1 milion de euro pe an la Al Shabab si deja a confirmat atat in Turcia cat si in Arabia Saudita, la doua echipe care pana sa vina el se bateau la retrogradare iar cu el au ajuns in primul sezon sa se bata la locurile 3-5. Chiar daca pleaca de la Al Shabab o sa aiba instantaneu oferte cel putin comparabile din Emirate, din Turcia samd. (sau poate "articolul" e menit sa-l ajute pe Sumudica la o eventuala renegociere a salariului cu seicul, asta ar avea oarece sens)

ali.bec
ali.bec  •  13 Aprilie 2019, 20:55
Postat de Gigel Borcanel pe 13 Aprilie 2019, 18:53

Articolul ăsta, plin de dacă şi cu parcă, nu poate fi decât al lui Crăiţoiu, chiar dacă nu e semnat. În rest îi dorim lui Becali să îşi folosească aşa zişii aşi din mânecă. Va fi circ în continuare şi probabil tot fără campionat va rămâne.

Pai gugisme prostesti sunt semnătura clară. Mai clare ca amprentele.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează