FOTBAL  »  Superliga  »  ŞUMI LA BRAŞOV

Şumudică la Radio GSP: "Am zeci de mesaje de la jucătorii Astrei după ce mi-am dat demisia!"

Marius Şumudică a demisionat de la Astra după meciul cu Rapid 3-2
Marius Şumudică a demisionat de la Astra după meciul cu Rapid 3-2

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 01 noiembrie 2011 15:50

Noul antrenor al celor de la FC Braşov, Marius Şumudică, a discutat la Radio GSP despre noul angajament pe care l-a semnat în urmă cu foarte puţin timp. Fostul tehnician al Astrei a precizat că acesta va veni cu stafful său la Braşov, iar ceea ce se va întîmpla cu Daniel Isăilă va decide conducerea clubului.

"Am avut discuţii foarte avansate cu FCM Tg. Mureş, dar pînă la urmă am decis să semnez cu FC Braşov. Au fost numai tîmpenii, nu era treaba mea să ştiu că am cinci sau şase extracomunitari în echipă. Eu am alte probleme, îi antrenez, îi pregătesc pentru meciuri. Alţii sînt cei care trebuiau să aibă grijă de acest lucru. Nu mai vreau să vorbesc despre Astra. A fost o perioadă frumoasă, am făcut rezultate mari pentru ceea ce credeau, am fost apreciat de jucători şi asta contează. Am primit mesaje de la jucătorii de la Astra pe care le am pe telefon. Ei m-au susţinut mereu", a spus Şumudică la Radio GSP.

... despre meciul cu Sibiu
"La Braşov mă gîndesc deja la meciul de la Sibiu pentru că trebuie să ne obişnuim împreună. Trebuie să facem o figură bună frumoasă în perioadă următoare. O să am o perioadă grea, dar trebuie să o luăm treptat. Nu ştiu ce se întîmplă cu Daniel Isăilă, conducerea clubului va decide ce se va întîmpla cu el. Eu voi veni cu stafful meu, îi mulţumesc lui Daniel pentru tot ce a făcut la echipă pînă acum"

... despre meciul cu CFR
"Din punctul meu de vedere ei nu meritau să piardă, au avut ocazii. Chiar dacă nu am văzut tot meciul, pot spune că au avut ghinion"

... despre patronul Braşovului
"De data asta eu tot ce-am vrut am trecut în contract şi domnul Ioan Neculaie a fost un om onest, care m-a surprins prin multe în aceste ore în care am discutat despre prelurea echipei"

... despre bannerul cu Răzvan Lucescu
"Nu mă deranjează, este un om pe care-l apreciez. Am avut de învăţat multe de la Răzvan, îi mulţumesc că m-a lăudat atunci cînd a fost cazul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
hanmocar
hanmocar  •  01 Noiembrie 2011, 19:43

FELICITARI!

flafy
flafy  •  01 Noiembrie 2011, 19:20

Niculae imi lasase o alta impresie sezonul trecut,am crezut ca vrea sa formeze o echipa competitiva cu un antrenor! in sezonul asta dupa 3 etape mai slabe deja l-a dat pe Selymes afara! a preluat echipa Sumudica, care a pierdut un singur meci in campionat si este dat afara...mi-am schimbat parerea despre Niculae si parca seamana din ce in ce mai mult cu jiji...deci nu are cum sa faca performanta asa...nici la steaua nu s-au demis inca 2 antrenori!

sergiu47
sergiu47  •  01 Noiembrie 2011, 18:19

iar ziaristii i-au cenzurat propozitia cand a afirmat, cu mandrie"Eu nu sunt roman". Ultimele cuvinte au fost taiate in postarea anterioara.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează