FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică nu se poate opune! Încă un jucător e pe punctul de a pleca de la Astra

Articol de GSP - Publicat luni, 15 august 2016 17:30

Astra a fost nevoit să-i vândă în această vară, pentru a supraviețui, pe Găman, Boldrin și De Amorim. Primul a plecat în Turcia la Karbukspor, în timp ce ultimii doi au ajuns la Steaua.

Pe lângă cei trei, care au fost titulari în sezonul trecut când Astra a luat primul titlu din istorie, giurgiuvenii ar putea rămâne în următoarea perioadă și fără portarul Silviu Lung jr.

Goalkeeper-ul e dorit în Turcia, la Rizespor, echipă care a terminat pe poziția a 13-a în ultimul sezon. Presa turcă scrie că Lung jr. și mijlocașul tunisian Iliass Bel Hassani de la Heracles Almelo sunt principalele ținte ale lui Rizespor.

2.500.000 €e cota de piață a lui Silviu Lung jr., conform transfermarkt

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mama.is.here
mama.is.here  •  16 August 2016, 08:54
Postat de steaua1986forever pe 15 August 2016, 19:14

Si minamo ce face in timpul asta? De ce nu se bate la titlu? Aaa....ca de obicei, sunt ocupati cu new dinamo, coregrafii platite de patron, mici + campanie electorala la psd. Nu uitati, in toamna vin alegerile....

dinamo in timpul asta e pe primul loc, iar voi, ca de obicei, tot pe locul 2

haideusicfr
haideusicfr  •  15 August 2016, 22:35
Postat de klucian2222 pe 15 August 2016, 18:56

Prostule tu te ai uitat la conferința lui Guardiola? Ai văzut omul cum a zis ca respecta STEAUA,? Hai dute pe câmp ca te faci de râs

Glumetule...a fost politete ,ce era sa spuna ca si Reghecampf ca o echipa * engleza* face antrenamente in Ghencea?

merace
merace  •  15 August 2016, 19:30

"Astra a fost nevoita să-i vândă" fiindca asa era planul - sa ii tina pana e nevoie de bani... Nu fac asa toate cluburile private?! Cumpara ieftin si vand scump, ca fac comert mai mult ca fotbal...

Vezi toate comentariile (14)
Comentează