FOTBAL  »  Superliga  »  PARIURI

"Șumudică nu va fi singurul" » FRF anunță că vor urma și alți antrenori anchetați pentru pariurilor! De ce nu este încă suspendat Napoli

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 09:50

Comisia de Disciplină și Etică a FRF a început o ofensivă dură la adresa antrenorilor și a jucătorilor din România care pariază, iar primul tehncian pedepsit a fost Marius Șumudică, suspendat timp de 6 luni și amendat cu 100.000 de lei.

Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, a declarat că vor mai fi antrenori care vor fi suspendați și a vorbit despre cazurile lui Nicolo Napoli și Flavius Stoican, primii antrenori din Liga 1 despre care s-a aflat că au conturi la casele de pariuri online.

"Cazurile lui Stoican și Napoli sunt distincte de cel al lui Marius Șumudică. Cei doi au apărut într-o bază a ONJN-ului, iar cei de acolo nu vor să colaboreze. ONJN nu vrea să pună baza de date la dispoziție, iar Comisia de Disciplină nu are o dovadă clară că au pariat.

În plus, Napoli a spus peste tot că nu este contul lui și zice că nu a jucat la pariuri în viața lui. Știe că ONJN nu colaborează.

Dar Marius Șumudică nu va fi singur. Vor fi și alte cazuri de antrenori care vor fi suspendați și amendați. Acum se investighează. Nu știu dacă sunt cazuri de trucare a meciurilor, dar sunt situații precum cea a lui Șumudică", a spus Vochin la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
876135319129550
 •  08 Martie 2016, 18:29

Acum, dupa ce suspendarea lui Sumi s-a transformat in praf, vorbele lui Vochin sunt de rasu-plansu. As fi curios sa ii vad pe toti bolnavii de scenarita care spuneau ca Sumudica a fost suspendat la comanda lui Becali, ce mai au de comentat acum...

para.para
para.para  •  03 Martie 2016, 13:15
Postat de valiza.epo pe 03 Martie 2016, 12:08

Napoli ar fi fost deja suspendat daca se califica in Play-Off! Asa, in Play-Out, suspendarea lui nu-l ajuta cu nimic pe Becali.

Bravo man. Ai spus totul, restul e cancan. Probabil ca Napoli o sa fie sanctionat campionatul viitor, dar numai in cazul ca se califica in play-off, ca din play-out nu-l deranjeaza nici macar pe fin.

dincolodenori
dincolodenori  •  03 Martie 2016, 12:39
Postat de valiza.epo pe 03 Martie 2016, 12:08

Napoli ar fi fost deja suspendat daca se califica in Play-Off! Asa, in Play-Out, suspendarea lui nu-l ajuta cu nimic pe Becali.

La Anghelache nu te gandesti?Nu ti se parte suspect ca Steliano Filip a primit o suspendare de o singura etapa dupa ce a primit direct ROSU?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează