FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV

Şumudică: "Obiectivul Braşovului e salvarea de la retrogradare"

Marius Şumudică spune că Ioan Neculaie l-a convins să preia FC Braşov după o discuţie de doar 30 de minute
Marius Şumudică spune că Ioan Neculaie l-a convins să preia FC Braşov după o discuţie de doar 30 de minute

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 02 noiembrie 2011 10:55

Marius Şumudică, noul antrenor al lui FC Braşov, spune că a acceptat să preia echipa de sub Tîmpa după o discuţie de 30 de minute cu Ioan Neculaie, patronul ardelenilor.


"Am negociat cu cei de la Tîrgu Mureş si nu ne-am înţeles, însă, după aceea, m-a sunat domnul Neculaie cu care am bătut palma în juma' de oră, pentru doi ani de zile. Obiectivele sînt ieşirea din zona retrogradării şi o clasare cît mai sus în clasament", a spus Şumi la SPT FM.

Chiar dacă a plecat de la Astra după un conflict cu patronul Ioan Niculae, antrenorul nu a vrut să comenteze incidentul: "Iubesc fotbalul şi niciodată nu am să jignesc patronii care bagă bani în fenomen. Singurul meci pe care l-am pierdut în campionat a fost la Rapid, unde în ultimul minut am avut o bară. Ceea ce s-a întîmplat înainte i-a afectat pe jucători şi s-a văzut. Am luat o echipă căzută şi am dus-o pînă pe locul 6! Pot să spun că m-a durut cînd am plecat de la Astra. S-au ridicat toţi băieţii în picioare, la vestiar, şi m-au aplaudat atunci cînd le-am spus că-i voi părăsi. M-au impresionat la culme! Eu n-am făcut decît să-mi apăr meseria şi anumite principii".

"Sper să mă acomodez repede la Braşov pentru că nu avem timp să mai facem paşi greşiţi. În iarnă am să văd dacă trebuie să aduc întărir sau nu" - Marius Şumudică, antrenor Braşov

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
asarat
asarat  •  02 Noiembrie 2011, 12:46

Esti valoros, Sumudica, te vroiam la Otelul, in iarna dupa ce pleaca Dorinel. Ai fost Rapid, la Astra, acum ai ajuns la Braso. Parca o iei in jos; Las ca e bine ca ai de munca. Sper sa te vad la otelul intr-o zi, ca esti antrenor bun, sau poate chiar inapoi la Rapid. Respect Sumudica.

steaua_suntem_noi
steaua_suntem_noi  •  02 Noiembrie 2011, 11:29

sumi, vezi ca daca te chinui putin antrenezi toate echipele din liga 1 pana la finalul campionatului. o sa intri in guinness book!

chalex
chalex  •  02 Noiembrie 2011, 11:22

Sa facem recapitularea: Ai fost la Rapid? Ai fost! Ai fost la Astra? Ai fost! Esti la Brasov? Esti! Ce urmeaza: Mioveni? Chiajna? Petrolul? Tg. Mures? Ceahlaul? Vointa?... Ai de unde alege! Traiasca Rapid, ca are in tine cel mai mare adunator de puncte. Hai, fi sincer, cu cit te plateste Copos?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează